Wie ben ik & Wat wil ik

Wil jij ook dichter komen bij je gevoel? Ontdekken wie je bent en wat je diep in je hart wilt? Welk leven jou echt gelukkig zou maken? En hoe je dat leven van je dromen werkelijkheid kunt maken?

Schrijf je dan in voor het traject ‘Wie ben ik en wat wil ik?’ Hierin ga je stapsgewijs ontdekken waar jouw hart ligt en welke stappen je kunt zetten op weg naar het leven van je dromen.

Herken je dit ?

Je hebt ooit gekozen voor een studie en bent spontaan van de ene in de andere baan gerold. Nu ben je tussen je dertigste en veertigste en het begint ergens te knellen. Je huidige leven geeft je weinig voldoening (meer). Je vraagt je af: wie ben ík nou eigenlijk? En wat wil ik écht in dit leven?

Puur Natuur helpt je jezelf het (her)ontdekken. Op een leuke, afwisselende en creatieve manier. Alleen, of samen met anderen.

(Her)ontdek jezelf

In het traject ‘Wie ben ik en wat wil ik?’ ga je op zelfonderzoek uit. Je gaat (her)ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen en welke eerste stappen je kunt zetten op weg naar het leven van je dromen.

Na dit traject:
⁃ heb je kanten van jezelf ontdekt die je nog niet kende of uit het oog was verloren
⁃ heb je ervaren waar je hart sneller van gaat kloppen
⁃ kun je de stem van je intuïtie weer horen
⁃ weet je welke eerst stappen je gaat zetten op weg naar je droomleven

Het traject ‘wie ben ik & wat wil ik kun je 1-op-1 volgen, maar ook in een kleine groep. Beide trajecten zijn 8 sessies/bijeenkomsten. Vier keer per jaar kun je ook deelnemen aan een ‘ontdek jezelf weekend’, waarin je even helemaal los komt van het dagelijkse leven.

Het eerstvolgende groepstraject start op woensdag 20 november.

Investering:

privétraject € 695
groepstraject € 395
weekend: € 250