Coachtraject stap uit de ratrace

Misschien heb je op papier eigenlijk alles om een gelukkig leven te leiden. En zou je tevreden moeten zijn met wat je hebt. Tóch knaagt er iets. Je verlangt naar meer. Meer diepgang. Meer vrijheid. Meer vervulling. Meer genieten.

En waarom zou je niet meer verlangen? Voor je het weet ben je 5 jaar verder en besef je dat je nog steeds een leven leeft dat je eigenlijk niet gelukkig maakt. Wat als je besluit dat je nu al in het hier en nu mag leven en je leven mooi mag maken? Elke dag opnieuw?

Jezelf bevrijden uit de ratrace van ons dagelijkse leven is niet moeilijk. Je moet alleen even weten hoe. Ik kan je daarbij helpen met dit coachtraject.

Ben jij bereid om:
* diep in jezelf te duiken en je buiten de gebaande paden te begeven?
* in een veilige setting stap voor stap te ontdekken wat zich tot nu toe verscholen houdt voor jou?
* Kennis te maken met jouw authentieke ik, met al haar krachten en talenten?
* Te ervaren hoe een dotje spiritualiteit jouw leven kan verrijken?

Ik neem je tijdens het coachtraject mee op jouw pad. Stap voor stap. Op weg naar een leven waar je U tegen zegt. Een leven vol van waarde en vervulling. Waar je elke ochtend graag je bed voor uit komt.

Durf jij het diepe in te duiken?

Coachtraject

Anton: “Dorien heeft me geleerd om mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik hou hierdoor ook meer van mezelf.”

Monique: “Dorien is betrouwbaar, toegankelijk, no-nonsense, puur, integer, gedegen. Ze heeft me leren voelen wat ík wil.”

Karin: “Dorien zet mensen echt aan om te gaan voelen, hoe moeilijk het ook is. Voorheen moest ik heel veel van mijzelf. Dat heeft Dorien me op een hele goede manier afgeleerd.”

“And into the woods I go…
To loose my mind and find my soul”
      John Muir

Coachtraject

Dit kun je verwachten:

In het coachtraject ‘Stap uit de ratrace en word zielsgelukkig’ duik jij drie volle maanden in jezelf. Op ontdekkingstocht naar jouw ware zelf. Naar jouw diepste wensen en verlangens en de manieren om die waar te maken. Dit is wat je krijgt:

Over het coachtraject:

6 extra lange individuele coachingssessies in het Mastbos in Breda, waarin de nadruk ligt op voelen en ervaren. (En die vooral heel ontspannen zijn.)
Alle aandacht en tijd voor jou: we zijn samen elke sessie 1,5 tot 2 uur op pad.
Je leert zien wat de natuur je vertelt over jou en je proces, waardoor je altijd een extra bron van informatie tot je beschikking hebt. Oók later tijdens je eigen wandelingen.
Je leert VOELEN wat er leeft in jou, waardoor de mallenmolen van gedachten in je hoofd minder hard hoeft te werken en jij je steeds meer ontspannen voelt.
Mijn 6e zintuig staat tijdens onze sessies constant aan, waardoor het je helderder dan ooit wordt waar je obstakels zitten, wat je diepste verlangens zijn en welke stappen je kunt zetten om die waar te maken.
Jouw 6e zintuig gaat zich als vanzelf ook meer ontwikkelen. Je maakt steeds makkelijker contact met jouw intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor je minder afhankelijk wordt van enkel je verstand.

Extra!

Als je je nu inschrijft voor het traject, ontvang je deze 2 bonussen:

Je krijgt het unieke ‘Ondek-jezelf-werkboek’. Hiermee kun je lekker thuis aan de slag met vele creatieve opdrachten die je helpen onderzoeken wie je bent en wat je wilt.

Je mag elke maand gratis aansluiten bij de energetische (groeps)behandeling op afstand, die je precies geeft wat er op dat moment nodig is verder te kunnen gaan op de ingeslagen weg.

Investering:

Bij een traject krijg je 6 sessies voor de prijs van 5.

Je betaalt dus geen 6 x 111 = 666 euro, maar 555 euro.

Als je het fijn vindt, mag je deze ook betalen in 3 termijnen van 200 euro.

Na het traject ‘Stap uit de ratrace en word zielsgelukkig’

  • Ken jij jezelf veel beter: je weet (weer) wie je bent en wat je wilt.

  • Kun jij zelf contact maken met je innerlijke wijsheid, die je gaat helpen voelen wat goed is voor jou. Wég met het piekeren!

  • Voel jij jouw werkelijk behoeften op elk moment van de dag en durf jij voor jezelf te kiezen, zodat je leven steeds rijker voelt en je een gevoel van vervulling geeft.

  • Ben je meer ontspannen en voel je je krachtiger en zelfverzekerder dan ooit.

  • Kun jij jouw gevoeligheid inzetten als een bron van kracht, waardoor je onder andere makkelijker oprechte verbinding maakt met een ander en je relaties zich verdiepen.

  • Voel je dat er meer is tussen hemel en aarde en kun je hiervan gebruik maken. Je ervaart dat spiritualiteit helemaal niet eng of spannend is, maar je juist vertrouwen geeft en het gevoel dat je er niet alleen voor staat.

Emily: “Het voelde voor mij altijd heel fijn, gewoon het bos in met Dorien en praten over wat dan ook. Alleen het wandelen was al een stukje tijd voor mezelf, voet voor voet neerzetten in die omgeving was al heel goed. Altijd was het mooi op een diepe manier. Ik kijk terug op een heel prettig en waardevol coachtraject waarin ik allerlei dingen heb meegekregen om verder te groeien.”

Chantal: “Dorien is heel goed in het naar boven halen van informatie en wijsheid die al in je diepste kern aanwezig is. De omgeving van het bos heeft een positieve bijdrage geleverd aan het hele proces en deed ook uitstekend dienst als metafoor, wat verrassende inzichten met zich meebracht. Dorien heeft me als natuurcoach echt geholpen om een aantal zaken helder te krijgen waardoor ik een enorme stap voorwaarts heb kunnen maken en ze doet dit zo vanuit haar hart! Ik ben dankbaar dat ik dit samen met haar heb kunnen doen en gun dit iedereen!”

Olga: “Dorien heeft een prachtige combinatie van eigenschappen en vaardigheden: aan de ene kant is zij heel nuchter en staat zij met beide benen op de grond, aan de andere kant kan ze precies voelen wat je als klant ervaart en nodig hebt. Ze lijkt een perfecte manier gevonden te hebben om je te helpen je eigen kern te vinden door middel van mooie wandelingen in het betoverende Mastbos, goede gesprekken, maar ook stilte en meditatie… En zo heeft zij mij geholpen om op eigen kracht in een paar maanden uit een burn-out te komen. Ik ben dankbaar dat ik Dorien ontmoet heb. ”

Vragen & Antwoorden

Vooralsnog coach ik enkel in Breda. Als je van verder weg moet komen, kunnen we jouw sessies aanpassen. Bijvoorbeeld in plaats van 6 losse sessies vier wat langere. We komen samen vast tot een goede oplossing voor jou!

Gemiddeld zit tussen sessies 2 of 3 weken tijd. We prikken aan het einde van een sessie steeds samen een nieuwe datum en tijdstip.

In principe maak ik geen afspraken voor 1 op 1 sessies in het weekend. Mochten er zwaarwegende redenen zijn waarom jij alleen in het weekend kunt, laat het me dan even weten. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Ja hoor, geen enkel probleem! We plannen jouw sessies in op een manier die goed voelt voor ons allebei. Het is niet erg als er een keer een iets langere tijd tussen twee sessies zit.

Mijn coachingssessies zijn altijd in de natuur. Energetische sessies zijn binnen en kunnen ook op afstand; dan ontvang jij deze gewoon bij je thuis, terwijl ik bij mij thuis met je werk. Intuïtieve boodschappen kunnen ook telefonisch of via beeldbellen.

Nee hoor, we zijn ongeveer 2 uur in het bos, maar werken veelal op 1 locatie. Soms lopen we daarvoor een paar kilometer, een andere keer komen we niet verder dan een paar 100 meter in het bos. 😉

Ik ga altijd op pad, mits het echt onverantwoord is. Als het stormt buiten, of er sprake is van hevige sneeuwval of gladheid, dan verzetten we de afspraak gewoon. Regen is voor mij geen reden voor het cancelen van een afspraak. Sterker nog: je zult zien dat de weersomstandigheden eigenlijk altijd een functie hebben in de sessie.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de plek waar we afspreken. (Stouwdreef 1, te Breda)

Het Mastbos is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is die aan de Willem van Oranjelaan (bus 6 richting Meerseldreef). Van daaruit loop je in een kwartiertje het bos in.

Ik ben aardig bekend in het Mastbos en ken de rustigere plekjes waar we wat privacy hebben. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat er mensen voorbij komen, maar je zult ervaren dat dat minder storend is dan je nu denkt. Hoe vaker we samen op pad gaan, hoe beter jij je leert focussen op jezelf en hoe minder jij je laat afleiden door alles om je heen.