Heb jij ook zo’n behoefte aan een moment voor jezelf? Even niets hoeven, even los van de onrust en oppervlakkigheid van het alledaagse leven?

Snak jij stiekem naar een moment helemaal voor jou alleen? Waarin je de tijd krijgt om even de diepte in te duiken? Om te ontdekken waar je staat, welke verlangens er leven in jou en waar jij je verder mag gaan ontwikkelen?

We dompelen onszelf twee dagen lang onder in de natuur en onszelf. Met als doel te onderzoeken wat er in ons leeft en gezien mag worden. Dichter bij onze kern te komen, onze authentieke ik. Te onderzoeken wat leeft in ons, los te kunnen laten wat ons niet meer dient en helemaal ontspannen en met een helder hoofd weer naar huis te gaan.

Dit weekend is geschikt voor jou als je:

♥ contact wilt maken met je gevoel, waardoor je keuzes kunt maken die kloppen voor jou
♥ nieuwsgierig bent naar de wijsheid die in jou verscholen zit
♥ je persoonlijk wilt ontwikkelen naar je meest authentieke zelf
♥ jezelf beter wilt leren kennen en je emoties beter wilt leren begrijpen
♥ wilt onderzoeken waar je nou echt gelukkig van wordt en hoe je dat waarmaakt
♥ ervan houdt om in de natuur te zijn
♥ geïnteresseerd bent in spiritualiteit en wilt ontdekken wat dat jou te bieden heeft

Programma:

Tijdens het weekend kun je zelf kiezen op welke wijze jij jouw stilte wilt ervaren. Je kunt aansluiten bij:

  • een mini-nature quest, die je nog dichter naar jouw kern brengt
  • een natuurcoachingssessie die je laat zien wat er leeft in jou
  • verschillende creatieve werkvormen die je helpen inzicht te krijgen in jezelf
  • meditaties die je helpen tot jezelf te komen
  • de stiltebeleving in een donker bos, die je helpt de stilte binnenin jou te ervaren
  • wandelingen in de prachtige natuur van de Loonse en Drunense Duinen
  • een energetische groepsbehandeling, die jou in je proces ondersteunt

Praktisch:

Ontvangst: vrijdag 26 maart 2022 tussen 18.00 en 19.00 uur. Na het inrichten van de slaapplekken is er tijd voor een kennismaking, uitleg van het programma en vragen.
We starten we het stilteprogramma zaterdagochtend en op zondag 27 maart rond 16.00 uur sluiten we af.

Locatie: Loon op Zand (Noord-Brabant), pal tegen de bosrand van Nationaal park Loonse en Drunense Duinen

Jouw investering: €333,-
Dit is inclusief:
* 2 overnachtingen in een sfeervolle accommodatie tegen de bosrand
* 2 dagen stilteprogramma, met onder andere sessies in de natuur, een beleving van het nachtelijke bos, meditaties, creativiteit en een groepshealing
* alle heerlijke maaltijden en tussendoortjes, met liefde gemaakt door Rianne

Er is ruimte voor 6 deelnemers. Ga je mee?

Accommodatie

We verblijven dit weekend in een sfeervolle accommodatie aan de bosrand van de Loonse en Drunense Duinen, in het Noord-Brabantse dorp Loon op Zand.

We slapen op twee sfeervolle, luxe slaapzolders; één voor 4 en één voor 2 personen. Heb je meer privacy nodig, of slaap je liever thuis? Mail me dan even voor de mogelijkheden.

Zij gingen je voor:

“Dorien is betrokken, alert en ontspannen. Ze heeft een positieve insteek en een relaxte manier van werken. Het weekend heeft mij ruimte en rust en mij meer bij de natuur en mijn gevoel gebracht. En dat voelt goed!”

Irma

“Ik heb tijdens het weekend veel inzichten gehad en echt mezelf ontdekt. Het heeft mij ook meer rust en zelfvertrouwen gegeven en de kracht om verder te gaan met waar ik al mee bezig was. De dagen na het weekend voelde ik me nog steeds sprankelen van heerlijke energie! Ook het huisje was erg fijn en mooi. Het was een prachtige locatie zo heerlijk dicht bij het bos.”

Rianne

“Ik ben thuis gekomen met een heel dankbaar en blij gevoel. Ook ben ik ben iets dichter bij mijzelf gekomen. Ik vraag mij nu vaker af wat ik eigenlijk echt zou willen. Hierdoor geniet ik bewuster van de dingen in het leven.”

Karin
“Het weekend heeft me heel veel ontspanning gegeven, heeft me weer even dicht tot mezelf gebracht en inzichten gegeven waar ik graag verder op door wil pakken. Ik zou het dan ook zeker aanraden. Vooral aan mensen die gevoelig zijn en die zichzelf voorbij neigen te lopen.”
Lysanne

Over Dorien

“Ik noem mezelf intuïtief gevoelscoach. Mijn missie is mensen weer dichter bij zichzelf te helpen komen, door te voelen wat er in hen leeft en contact te maken met hun gevoel, hun innerlijke wijsheid. Daarbij maak ik gebruik van de kracht van de natuur.

Zowel in het dagelijks leven als in mijn werk handel ik altijd op gevoel. Dat betekent dat een programma dat ik in gedachten heb, zo maar anders kan worden als ik voel dat iets anders nodig is. Vooralsnog pakt dat altijd goed uit. 😉

Mijn lijntjes met ‘boven’ zijn kort; ik maak graag gebruik van de wijsheid van het Universum. Wel met een dot humor en beide beentjes op de grond. Spiritualiteit is voor mij namelijk niet alleen voor de ‘Verlichten’ onder ons, maar juist bedoeld om ons leven wat simpeler te maken. Als jij dit ook wilt ervaren, dan ben je bij mij aan het juiste adres!”

Na dit weekend:

♥ Weet je hoe je contact kunt maken met je innerlijk weten
♥ Heb je de tools om thuis jezelf verder te ontwikkelen
♥ Voel jij je weer verbonden met de natuur en met jezelf
♥ Voel je je ontspannen en helder
♥ Voel je wat goed is voor jou en besef je dat je mag kiezen voor jezelf

Dit weekend kan zo maar een keerpunt voor je zijn. Van een leven waarin je doorholt in de ratrace die de maatschappij je opdringt, naar een leven dat je zelf creëert en waarin jij je eigen keuzes maakt.
Klinkt dit goed? Dan ben je meer dan welkom!