Ben je klaar met piekeren over je leven?

Loop je rond met twijfels, piekergedachten, vragen waar je het antwoord maar niet op te pakken krijgt? Of sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet welke kant je op wilt?

Dan maak ik graag een half uurtje vrij om mijn licht over jouw worsteling te laten schijnen. En te onderzoeken waar de schoen precies wringt.

Een 1-op-1 verhelderingssessie geeft je direct duidelijkheid over waar je staat en waar je naartoe wilt. Het geeft je richting op je pad naar een leven waar je blij van wordt. Ik maak graag 30 minuten voor je vrij.

Je kunt jouw persoonlijke verhelderingssessie met me boeken via onderstaande knop. Oók als je geïnteresseerd bent in wat ik doe en gewoon eens een keertje persoonlijk kennis met me wilt maken.

De sessie is kosteloos en geheel vrijblijvend (1 sessie per persoon).

In een verhelderingssessie:

spreken we elkaar 30 minuten via zoom
laat ik je zien waar de schoen bij jou precies wringt
geef ik je een advies over welke stappen je kunt zetten om je leven weer in een fijne richting te sturen

Dit is wat ik van jou vraag om jouw verhelderingssessie te laten slagen:

je wilt open met me delen waar je tegenaan loopt, zodat ik je helderheid kan geven over wat er speelt bij jou
je bent bereid om op een andere manier naar jezelf en je leven te kijken
je staat (enigszins) open voor een spirituele invalshoek

Ilona: “Binnen 5 minuten kwamen we er samen al achter wat er bij me speelde. Dorien sloeg meteen de spijker op de kop. Ik kreeg direct tips waar ik mee aan de slag kon en deze brachten gelijk resultaat. Het contact met Dorien is duidelijk, open, respectvol, liefdevol en vooral heel erg gezellig!”

Els: “Dorien heeft een ijzersterke basis van de juiste vragen te stellen. Als je daarbij haar intuïtie, gevoeligheid en datgene wat ze waarneemt optelt, komt ze daar waar velen niet komen.”

Na jouw persoonlijke verhelderingssessie

  • Heb jij helder welke verlangens er diep in jou sluimeren, zodat je bewust kunt kiezen voor een leuker leven.

  • Is je duidelijk wat je tegenhoudt om je verlangens waar te maken, zodat je bewust kunt kiezen voor verandering.

  • Weet je welke stappen jij kunt zetten om je de teugels van jouw leven weer stevig in eigen handen te nemen en het leven te creëren waar je blij van wordt.

  • Weet je of en hoe ik jou verder kan helpen op jouw pad naar een leven dat je voldoening geeft, zodat je mogelijk direct je eerste stappen kunt gaan zetten!

inschrijven schrijfcursus

Even voorstellen…

“Ik ben Dorien Bastiaans en woon in Breda met mijn man, onze zoons en hond Boef. Mijn cliënten neem ik mee het bos in om hen weer contact te laten maken met hun authentieke zelf. Daarvoor maak ik gebruik van de natuur en mijn goed ontwikkelde zesde zintuig.

Mijn empathisch vermogen, helder weten en lijntje met ‘boven’ helpen me om snel tot de kern te komen van jouw probleem en het te plaatsen in het perspectief van jouw ziel en levenspad.

Hoewel ik tijdens mijn werk in verbinding ben met de spirituele wereld, noemen mijn cliënten me toch heel nuchter en down to earth.”

Meer lezen over mij >

“Ik luister naar jouw verhaal
tussen de regels door, achter de woorden
Ik luister met mijn gevoel
En voel wat jouw energie me vertelt
Ik geef woorden aan jouw gevoelens
Maak inzichtelijk waar het werkelijke probleem zit
Ik connect the dots als het ware
zodat jouw chaos weer een overzichtelijk verhaal wordt
En jij verder kunt.

Anderen over mij

Sybren: “Dorien is in staat woorden geven aan het onderbewuste van anderen. Als ik nog geen woorden kan vinden voor mijn vage onderbuikgevoelens en/of meer helderheid wil, kan Dorien precies dat zeggen wat klopt met mijn gevoel.”

Chantal: “Dorien heeft me echt geholpen om een aantal zaken helder te krijgen waardoor ik een enorme stap voorwaarts heb kunnen maken.”

Bianca: “Dorien maakt het spirituele toegankelijk en begrijpelijk. Mede door haar heb ik de overtuiging dat er meer is om ons heen en dat dat ook logisch is en helemaal niet raar of zweverig.”