Ben je klaar met piekeren over je leven?

Dat snap ik! Misschien heb je niets te klagen. Maar toch bekruipt je het gevoel dat het beter kan. Dat je gelukkiger kan zijn. Dat er meer voor je is weggelegd.

Misschien heb je al wat boeken gelezen, er met vriendinnen over gepraat… Die herkennen jouw gevoel, maar weten ook het antwoord niet.

Ik wel. En ik wil graag een half uur van mijn tijd voor je vrijmaken om te kijken waar de schoen bij jou precies wringt.

Dus. Loop je nog even door met je issues, of ga je er NU mee aan de slag? Boek dan direct via onderstaande knop jouw persoonlijke verhelderingssessie.

Ilona: “Toen ik de afspraak maakte voor de verhelderingssessie wist ik eigenlijk niet goed waarom. Binnen 5 minuten kwamen we er samen al achter wat er speelde. Dorien sloeg meteen de spijker op de kop. Ik kreeg direct tips waar ik mee aan de slag kon en deze brengen je gelijk resultaat. Wat fijn om te zien dat met hele kleine stapjes al verheldering kan brengen. Het contact met Dorien is duidelijk, open, respectvol, liefdevol en vooral heel erg gezellig!”

Els: “Dorien heeft een ijzersterke basis van de juiste vragen te stellen. Als je daarbij haar intuïtie, gevoeligheid en datgene wat ze waarneemt optelt, komt ze daar waar velen niet komen.”

In een verhelderingssessie:

Spreken we elkaar 30 minuten via zoom of telefonisch
Laat ik je zien waar de schoen bij jou precies wringt
Ontvang je een advies welke stappen je kunt zetten om je leven weer in een fijne richting te sturen.

De sessie is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Een verhelderingssessie is voor jou bestemd als:

  • Je voelt dat er meer voor jou in dit leven moet zijn, maar je geen idee hebt waar je het moet zoeken.

  • Jij er klaar voor bent om op een andere manier naar jezelf en je leven te kijken, zodat je zelf weer de teugels kunt nemen.

  • Je open wilt delen waar je tegenaan loopt, zodat ik je helderheid kan geven over wat er speelt bij jou. En jij weer bewust richting kunt gaan geven aan jouw leven.

  • Je er klaar voor bent om je leven een positieve draai te geven, zodat jij weer geluk en voldoening kunt ervaren.

Een verhelderingssessie geeft je direct duidelijkheid over waar je staat en waar je naartoe wilt. Het geeft je richting op je pad naar een leven waar je blij van wordt. Ik maak graag 30 minuten voor je vrij. Gun jij jezelf ook 30 minuten van jouw tijd?

Ja? Boek dan via de knop hieronder direct een afspraak met me in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Even voorstellen…

Ik ben Dorien Bastiaans. Ik woon in Breda en neem mijn cliënten mee het bos in om hen weer contact te laten maken met hun authentieke zelf. Daarvoor maak in gebruik van de natuur en mijn goed ontwikkelde zesde zintuig.

Als je weer contact maakt met wie je diep van binnen bent, kun je een leven creëren wat past bij jou en wat je vervulling geeft. Daarvoor mogen we ons denken even aan de kant zetten en weer gaan voelen. Ons lijf geeft ons haarfijn aan wat goed voor ons is en wat niet. We moeten er alleen naar leren luisteren.

Na jouw persoonlijke verhelderingssessie

  • Heb jij helder welke verlangens er diep in jou sluimeren, ook degene die je misschien al veel eerder hebt weggestopt. Zodat je bewust kunt kiezen voor een leuker leven.

  • Word je duidelijk waar de schoen wringt; wat je tegenhoudt om je verlangens waar te maken. Waardoor jij bewust kunt kiezen voor verandering.

  • Weet je welke stappen jij kunt zetten om je de teugels van jouw leven weer stevig in eigen handen te nemen en het leven te creëren waar je blij van wordt.

  • Weet je of en hoe ik jou verder kan helpen op jouw pad naar een leven dat je voldoening geeft, zodat je mogelijk direct je eerste stappen kunt gaan zetten!

“Ik luister naar jouw verhaal
tussen de regels door, achter de woorden
Ik luister met mijn gevoel
En voel wat jouw energie me vertelt
Ik geef woorden aan jouw gevoelens
Maak inzichtelijk waar het werkelijke probleem zit
Ik connect the dots als het ware
zodat jouw chaos weer een overzichtelijk verhaal wordt
En jij verder kunt.

Anderen over mij

Sybren: “Dorien is in staat woorden geven aan het onderbewuste van anderen. Als ik nog geen woorden kan vinden voor mijn vage onderbuikgevoelens en/of meer helderheid wil, kan Dorien precies dat zeggen wat klopt met mijn gevoel.”

Chantal: “Dorien heeft me echt geholpen om een aantal zaken helder te krijgen waardoor ik een enorme stap voorwaarts heb kunnen maken.”