Wat zijn jouw True Colors?

Wie ben jij? Wat zijn je krachten en waar kun je nog groeien? Je leest het in een persoonlijke intuïtieve boodschap.

Achter elke bloem in de afbeelding hieronder schuilt een intuïtief ontvangen boodschap. Welke bloem trekt direct jouw aandacht?

Nieuwsgierig wat de boodschap is achter de bloem van jouw keuze? Laat dan hieronder je gegevens achter en je ontvangt hem direct.

De True Colors intuïtieve boodschap:

Geeft je inzicht in wie je bent: wat zijn je krachten en waar kun je groeien?
Gaat uit van het idee ’toeval bestaat niet’ en is daarom persoonlijk op jou van toepassing.
Geeft je een advies welke stappen je kunt zetten om je leven weer in een fijne richting te sturen.
Is helemaal gratis en ontvang je direct als je hieronder je gegevens achterlaat!

Even voorstellen…

Ik ben Dorien Bastiaans en woon in Breda. Ik neem mijn cliënten mee het bos in om hen weer contact te laten maken met hun intuïtie en hun authentieke zelf. Daarvoor maak ik gebruik van de natuur en mijn goed ontwikkelde zesde zintuig.

Daar is niks spannends aan, hoor. Het is voor mij niet meer dan een extra informatiebron waar ik dankbaar gebruik van maak. Bijvoorbeeld tijdens sessies met cliënten. Of zoals hier; door achter foto’s boodschappen te plaatsen die jou als lezer ervan weer wat verder brengt.

Anderen over mij

Judith: “Dorien is heel diep verbonden met haar diepe innerlijke wijsheid. Haar gevoeligheid, helderheid, oprechtheid en eerlijkheid zijn haar kracht.”

Els: “Met haar intuïtie, gevoeligheid en waarneming komt Dorien daar waar velen niet komen.”

Rachel: “Dorien kan zo tot de kern komen en helder en duidelijk communiceren. Puurheid, helderheid, inzicht geven, en liefdevol confronteren zijn dingen die ik voel als ik in haar nabijheid ben.”