Herken je dit?

Je hebt alles, en toch voel je je niet gelukkig. Alsof er een waas over je leven ligt. Jouw dagen vullen zich met dingen die ‘moeten’ – en dat zijn er nogal wat! Je voelt je futloos en het lukt je maar niet voluit te genieten van het leven. Je piekert je suf over hoe je leven leuker kan, fijner, meer vervullend. Hoe je het plezier weer terugvindt. Het lijkt alsof je leven zich afspeelt aan de oppervlakte, alsof jij leeft aan de oppervlakte. En je verlangt naar meer, mooier, beter, fijner. Maar hoe pak je dat in vredesnaam aan?

Beeld je dan nu eens in hoe jouw leven er over 5 jaar uitziet als je doorgaat op deze weg. Hoe zit je er dan bij? Ik kan het moeilijk voorspellen voor jou, maar ik zal je vertellen hoe het mij verging…

Ik voelde me ongelukkiger en ongelukkiger worden. En afgestompt; als verdoofd leefde ik mijn leven. Mijn contacten waren oppervlakkig. Ik was simpelweg niet meer in staat om me te verbinden of te genieten van dat wat er wél was. De lust voor het leven was me totaal vergaan.

Klinkt dit herkenbaar voor je? Blijf je dan hopen dat het ooit beter wordt, of neem je NU het heft stevig in eigen handen?

Verlang jij naar…

… rust in je hoofd en je lijf en naar helderheid over wat je wilt? Wil jij je krachtig en vrij voelen en meer ontspannen, waar en wanneer dan ook? Zoek jij verdieping in jouw leven en je relaties en wil je het gevoel hebben dat je écht het leven leeft zoals het voor jou bedoeld is? Dan neem ik je graag mee op pad! Op jouw pad.

We trekken een half jaar intensief met elkaar op. Jij doet het werk, ik loop naast je.

Intensive ‘Transformeer jezelf, transformeer je leven’

We gaan niet voor een quick fix, maar voor een blijvende ommezwaai waar je je leven lang plezier van hebt. Je gaat diep in je basis veranderen hoe je in het leven staat en je keuzes meer afstemmen op wat jij werkelijk wilt. Daardoor kun jij je leven zelf gaan vormgeven, in plaats van dat het je overkomt.

De intensive ‘Transformeer jezelf, transformeer je leven’ is opgebouwd uit 8 modulen. Deze komen allemaal aan bod in de 1:1 coachingssessies in het bos én je gaat met opdrachten zelf thuis verder met het uitdiepen van elke module.

Samen zorgen zij ervoor dat jij aan het einde van jouw intensive een transformatie hebt ondergaan. Van een onbewuste vrouw die zich geleefd voelt, naar een sterke, bewuste vrouw die weet wat ze nodig heeft om gelukkig te worden en daar ook voor durft te gaan.

Module 1 van de intensive Transformeer jezelf, transformeer je leven: bewust worden. Mindfulness.
Module 2 van de intensive Transformeer jezelf, transformeer je leven. Wie ben ik? In essentie?
Module 3 van de intensive Transformeer jezelf, transformeer je leven. Wat is mijn verlangen? Wat wil ik? Wensen.
Module 4 van de intensive Transformeer jezelf, transformeer je leven. Wat houdt me tegen? Saboteurs.
Module 5 van de intensive Transformeer jezelf, transformeer je leven: van je hoofd naar je hart. Leren voelen. Innerlijke wijsheid. Luisteren naar je lichaam. DE wijsheid van je lijf.
Module 6 van de intensive Transformeer jezelf, transformeer je leven: houden van jezelf
Module 7 van de intensive Transformeer jezelf, transformeer je leven. Contact maken met je intuïtie
Module 8 van de intensive Transformeer jezelf, transformeer je leven

Dit is hoe ik werk:

Natuurcoaching: door je te laten spiegelen door de buitenwereld kom je heel veel meer te weten over jouw binnenwereld. Het werkt heel praktisch, maar ook op een veel diepere laag dan een standaard coachingsgesprek.

De symboliek en kracht van de natuur: je zult ervaren dat de natuur je veel meer brengt dan inzicht en een ontspannen gevoel. Energetisch brengt het je op een dieper level, je voelt je gesteund en ik verzeker je een sprankje magie in elke bossessie.

Energetisch: tussen de 1:1 coachingssessies ontvang je telkens een energetische behandeling op afstand die jouw transformatieproces ondersteunt en versnelt. Je zult ervaren dat deze je innerlijke rust vergroten en je helpen om meer in je lijf te zakken en makkelijker contact te maken met je innerlijke wijsheid.

Lichaamswerk: een gelukkig leven begint bij voelen waar je behoefte aan hebt, bij voelen wat klopt voor jou op elk moment. Dat doe je door weer te leren luisteren naar wat je lijf jou toefluistert. Daarvoor doen we elke sessie lichaamsgerichte oefeningen.

Voice dialogue: dit is een prachtige manier om het gesprek aan te gaan met bijvoorbeeld je hogere zelf, een lichaamsdeel dat pijn doet, of je jongere en toekomstige IK. Wat hebben zij jou te vertellen? Welk advies kunnen zij jou geven?

Hooggevoeligheid/HSP: ben je gevoelig? Ik help je hier minder last van te ervaren en het in te zetten als krachtbron. Hiervoor gebruik ik de techniek van Antoine van Staveren.

Flowwriting of Journaling is een heel fijne manier om in contact te komen met je onderbewuste/ je hogere bewustzijn. De techniek is supersimpel, maar kan je ontzettend veel opleveren. Bijvoorbeeld bij het ontdekken van jouw waarheid, of het vinden van een antwoord op een prangende vraag. In het werkboek dat je ontvangt bij de start van de intensive vind je heel veel vragen waarmee je thuis aan de slag kunt en je proces kunt verdiepen.

Intuïtie: mijn zesde zintuig is erg goed ontwikkeld en ik zet het dan ook continu in tijdens onze sessies. Dat betekent onder anderen dat ik kan voelen wat er in jouw lijf gebeurt en er woorden aan kan geven als dat jou (nog) niet lukt. Zo leer jij vertrouwen op jouw eigen voelen.

Mijn opmerkingsvermogen is uitzonderlijk. Mijn oog valt op een bepaald detail en mijn gehoor hoort welke woorden er echt toe doen. Door dit steeds met je te delen, komen we dieper en dieper in wat er werkelijk leeft in jou, bij jouw waarheid.

Spiritueel: ik heb een fijn lijntje met ‘boven’. Daardoor krijg ik constant door wat er tijdens een sessie mag gebeuren, of komen er spontaan boodschappen door. Inmiddels vertrouw ik enorm op die begeleiding, omdat ik zie dat daardoor sessies vaak wonderlijk verlopen en precies dat aanraken wat er op dat moment aangeraakt mag worden. Overigens sta ik wel met beide benen op de grond: mijn cliënten noemen mijn aanpak nuchter en toegankelijk.

Na jouw intensive heb je alle tools in handen om het leven te creëren wat je vervult en gelukkig maakt. Voor nu en in de toekomst. Want je gaat ontdekken hoe jij het liefst in het leven staat.

Jij wordt steeds meer JIJ.
Dus ga je je steeds fijner en meer ‘kloppend’ voelen.
De dingen in je leven gaan steeds makkelijker, steeds meer vanzelf.
Omdat je de stem van je hart, van je ziel volgt.

De verandering die je ervaart tijdens en na jouw intensive

Veel van de stappen die je zet werken heel subtiel door in je dagelijkse leven. Je merkt bijvoorbeeld op een dag bij een vervelende mail van je baas dat het je minder raakt dan voorheen. Of dat je makkelijker ‘nee’ zegt tegen dingen die je niet wilt. En ‘ja’ tegen dingen die je wel wilt. Of dat je jezelf eerder rust gunt als je lichaam erom vraagt. En dat je wat liever bent tegen jezelf, omdat je meer van jezelf bent gaan houden.

Emily: “Nu ik terugkijk op mijn traject zie ik steeds vaker welke kwartjes zijn gevallen. Dan besef ik ineens dat ik dingen inmiddels anders ben gaan doen. Of dat ik minder last heb van een negatieve ervaring met bijvoorbeeld een leidinggevende dan een paar maanden terug. Ik voel ook steeds beter wat ik wil en voel me stevig om daarvoor te gaan.”

Na de intensive heb je een diepgaande transformatie ondergaan:

  • Je voelt je meer jezelf dan ooit tevoren en voelt je lichter en gelukkiger.

  • Je hebt de switch gemaakt van een onbewust leven dat je overkomt naar bewust ervaren wat je doet en waarom. Daardoor kun je je leven bewust vormgeven.

  • Je staat weer in contact met je essentie: dat wat je werkelijk bent, voorbij jouw verhalen en overtuigingen.

  • Het is veel stiller in je hoofd. Daarvoor in de plaats ervaar je innerlijke rust.

  • Je hart heeft zich geopend, zodat je diepe verbinding maakt met jezelf en anderen. Je merkt dat je relaties zich verdiepen en dat zullen ze blijven doen.

  • Je voelt wat goed is voor jou en durft daarvoor te kiezen.

  • Je hebt je gevoeligheid leren inzetten als kracht.

  • Je hebt de kracht van het Universum ervaren en vertrouwt meer en meer op de steun van ‘boven’. Daardoor voel je je niet meer alleen op momenten dat het tegenzit.

  • Het contact met je innerlijke wijsheid is hersteld, zodat je beter voelt wat je wél wilt en de antwoorden op je vragen kunt vinden in jezelf.

  • Je houdt (nog meer) van jezelf en weet je hoe je goed voor jezelf zorgt.

Coachtraject

Ik werk niet met iedereen

Laat ik daar maar meteen duidelijk over zijn. Mijn tijd is begrensd en ik wil elke cliënt mijn volledige aandacht geven in haar proces. Daarom werk ik alleen met vrouwen die zichzelf volledig willen inzetten voor zichzelf en hun geluk. Vrouwen die daarvoor die extra stap willen zetten, ook al is het spannend. Want alleen dan behaal je resultaten waar je niet van had durven dromen.

Deze intensive is voor jou bestemd als je bereid bent:

een diepe duik in jouw innerlijke wereld te maken en daar te gaan waar je nog niet eerder geweest bent, ook al voelt dat spannend
je kwetsbaar, open en eerlijk op te stellen naar jezelf en naar mij
te gaan kiezen voor jezelf en zelf achter het stuur te gaan staan van jouw leven
goed voor jezelf te gaan zorgen, zowel lichamelijk, geestelijk als energetisch
te ontvangen: van jezelf, van mij, en van het Universum
open te staan voor een sprankje magie op jouw pad. (En geloof me; die gaan er zijn!)

Werk je met mij? Dan heb ik wel een paar regels. Deze zijn er niet om jou te pesten. Ik daag je ermee uit op te komen dagen voor jezelf en daadwerkelijk voor jezelf te kiezen. Zodat jij de resultaten behaalt die ik je hierboven heb beloofd.

Wat ik van je vraag:

1. Je bent op tijd op onze afspraken en zegt alleen af als er sprake is van een noodgeval of ziekte.
2. Je gaat ook thuis aan de slag met de opdrachten.
3. Een volledige toewijding aan jezelf tijdens deze intensive (en erna).

Overigens mag je mij óók aan deze afspraken houden. 😉

Jouw investering:

Voor deze diep en blijvend transformerende intensive – die je leven gegarandeerd en blijvend heel veel fijner en mooier maakt – investeer jij eenmalig een bedrag van 2795 euro. (Hier komt geen btw meer bij.)

Dit is wat je krijgt:

6 maanden lang intensieve 1:1 begeleiding op jouw pad van transformatie.

8-10 extra lange individuele coachingssessies van 2 uur in de natuur. Daarin ligt de nadruk op voelen en ervaren door middel van lichaamswerk en natuurcoaching. Deze geven je veel inzicht en brengen je stap voor stap in contact met je lichaam en innerlijke wijsheid. (En zijn vooral heel erg ontspannen.)

Ik sta het gehele traject voor je klaar: je mag me altijd contacten als je ergens tegenaan loopt.

Een week na elke 1:1 sessie ontvang je een energetische sessie op afstand (Soul Body Fusion®). Deze behandelingen ondersteunen je proces en werken erop door, waardoor jouw transformatie nog meer vaart en diepte krijgt.

Je ontvangt een uitgebreid werkboek met daarin oefeningen ter inspiratie en ter verdieping van je proces. Deze helpen je nog makkelijker bij jouw innerlijke wijsheid en jouw waarheid te komen. Ook na je proces kunnen de oefeningen je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Mijn goed ontwikkelde 6e zintuig staat tijdens onze sessies constant aan en ik help jou ook jouw ‘spirituele voelsprieten’ verder te ontwikkelen.

Ter afsluiting van jouw intensive ontvang je een uitgebreide geschreven intuïtieve boodschap voor jou persoonlijk die je nog lang na onze gezamenlijke stappen op jouw pad zal ondersteunen en aanmoedigen bij jouw verdere ontwikkeling.

Zij werkten al met mij

Liselotte: “Dorien is voor mij DE persoon als je dichter bij jezelf wilt komen gebruik makend van de natuur, haar eigen wijsheid, nuchterheid en spiritualiteit. Vooral haar ervaringsgerichte oefeningen waarbij je leert naar de taal van je lichaam en je eigen wijsheid te gaan luisteren zijn van grote waarde. Je begint de wandeling heel open en je weet nooit waar deze in eindigt. Als je je hiervoor open stelt, dan is elke wandeling een waar avontuur en een groot cadeau aan jezelf! ”

Olga: “Dorien heeft een prachtige combinatie van eigenschappen en vaardigheden: aan de ene kant is zij heel nuchter en staat zij met beide benen op de grond, aan de andere kant kan ze precies voelen wat je als klant ervaart en nodig hebt. Ze lijkt een perfecte manier gevonden te hebben om je te helpen je eigen kern te vinden door middel van mooie wandelingen in het betoverende Mastbos, goede gesprekken, maar ook stilte en meditatie… En zo heeft zij mij geholpen om op eigen kracht in een paar maanden uit een burn-out te komen. Ik ben dankbaar dat ik Dorien ontmoet heb. ”

Anton: “Dorien heeft me geleerd om mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik hou hierdoor ook meer van mezelf.”

Monique: “Dorien is betrouwbaar, toegankelijk, no-nonsense, puur, integer, gedegen. Ze heeft me leren voelen wat ík wil.”

Karin: “Dorien zet mensen echt aan om te gaan voelen, hoe moeilijk het ook is. Voorheen moest ik heel veel van mijzelf. Dat heeft Dorien me op een hele goede manier afgeleerd.”

Vragen & Antwoorden

Vooralsnog coach ik enkel in Breda. Als je van verder weg moet komen, kunnen we jouw sessies aanpassen. Bijvoorbeeld in plaats van 6 losse sessies vier wat langere. We komen samen vast tot een goede oplossing voor jou!

Tussen sessies zit 2-4 weken tijd. In het begin van de intensive zullen de sessies elkaar misschien sneller opvolgen dan aan het einde. We prikken aan het einde van een sessie steeds samen een nieuwe datum en tijdstip.

In principe maak ik geen afspraken voor 1 op 1 sessies in het weekend. Mochten er zwaarwegende redenen zijn waarom jij alleen in het weekend kunt, laat het me dan even weten. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Ja hoor, geen enkel probleem! We plannen jouw sessies in op een manier die goed voelt voor ons allebei. Het is niet erg als er een keer een iets langere tijd tussen twee sessies zit.

Mijn coachingssessies zijn altijd in de natuur. Energetische sessies zijn binnen en kunnen ook op afstand; dan ontvang jij deze gewoon bij je thuis, terwijl ik bij mij thuis met je werk. Intuïtieve boodschappen kunnen ook telefonisch of via beeldbellen.

Nee hoor, we zijn ongeveer 2 uur in het bos, maar werken veelal op 1 locatie. Soms lopen we daarvoor een paar kilometer, een andere keer komen we niet verder dan een paar 100 meter in het bos. 😉

Ik ga altijd op pad, mits het echt onverantwoord is. Als het stormt buiten, of er sprake is van hevige sneeuwval of gladheid, dan verzetten we de afspraak gewoon. Regen is voor mij geen reden voor het cancelen van een afspraak. Sterker nog: je zult zien dat de weersomstandigheden eigenlijk altijd een functie hebben in de sessie.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de plek waar we afspreken. (Stouwdreef 1, te Breda)

Het Mastbos is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is die aan de Willem van Oranjelaan (bus 6 richting Meerseldreef). Van daaruit loop je in een kwartiertje het bos in.

Ik ben aardig bekend in het Mastbos en ken de rustigere plekjes waar we wat privacy hebben. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat er mensen voorbij komen, maar je zult ervaren dat dat minder storend is dan je nu denkt. Hoe vaker we samen op pad gaan, hoe beter jij je leert focussen op jezelf en hoe minder jij je laat afleiden door alles om je heen.

Heb je een andere vraag voor me? Stel hem dan gerust via onderstaand formulier.

Mijn vraag over de intensive ‘Transformeer jezelf, transformeer je leven’