Herken je dit ?

Je leven heeft zich spontaan ontvouwd. Het is gelopen zoals het liep. Nu begint het ergens te knellen… Je huidige leven geeft je weinig voldoening (meer). Je vraagt je af: wie ben ík nou eigenlijk? En wat wil ik écht in dit leven?

Wil jij ook dichter komen bij je gevoel? (Her)ontdekken wie je bent en wat je diep in je hart wilt? Vanuit je hart, je kern ervaren welk leven jou echt gelukkig zou maken?

Schrijf je dan in voor het traject ‘Terug naar Jezelf’. Hierin ga je stap voor stap weer contact leggen met je ware zelf.

Dichter bij je gevoel

Onze maatschappij focust zich op feiten, cijfers en het verstand. We krijgen met de paplepel ingegoten dat het vooral cijfers en diploma’s zijn die ons vertellen wat we waard zijn. Het leven op gevoel, de stem van onze intuïtie raakt steeds verder van ons verwijderd. Terwijl dáár onze echte wijsheid zit!

We hoeven alleen maar weer opnieuw contact te maken met die innerlijke wijsheid om te weten wat goed is voor ons. Maar hoe? Door stil te worden. En onze gedachten niet als feiten aan te nemen. Dichtbij onszelf te blijven. Weer vóelen wat goed is voor jou, wat je wérkelijk wilt.

Je moet alleen even weten hoe je dat doet. Daar kan ik je bij helpen.

(Her)ontdek jezelf

In het traject ‘Terug naar Jezelf’ ga je (her)ontdekken wie je in je ware kern bent, zonder alle aangeleerde overtuigingen en oordelen over wat er moet en hoe het hoort. Je maakt weer contact met je ware zelf, die leeft vanuit het hart.

Na dit traject:

– heb je kanten van jezelf ontdekt die je nog niet kende of uit het oog was verloren
– maak je je minder zorgen
– kun je de stem van je intuïtie weer horen en voel je wat goed is voor jou
– ben je at ease met jezelf; altijd en overal
– ben je comfortabel met de stilte in jezelf
– heb je rust in je hoofd
– voel je je meer ontspannen en geniet je weer van het leven

Traject ‘Terug naar je Zelf

In het traject ‘Terug naar Jezelf’ gaan we op een leuke, creatieve, ontspannen manier heel praktisch aan de slag. De sessies zijn in de natuur, omdat de connectie met je gevoel daar nu eenmaal veel makkelijker te maken is.

Je kunt het traject 1-op-1 volgen, maar ook in een kleine groep (maximaal 8 deelnemers). Beide trajecten zijn 8 sessies/bijeenkomsten. Het eerstvolgende groepstraject start begin september, op de vrijdagochtend.

Praktisch:

Data groepstraject: 4 en 18 september, 2,16 en 30 oktober, 13 en 27 november, 10 december
Tijdstip: 09.00 tot 11.30 uur
Locatie: Mastbos in Breda

Investering:

groepstraject € 333
privétraject € 777

Een weekend voor jezelf

Twee keer per jaar kun je ook deelnemen aan een Terug naar Jezelf weekend. Hierin kom je even helemaal los van het dagelijkse leven en maak je weer contact met jezelf.

Het eerstvolgende weekend staat gepland van 25-27 september 2020.