Terug naar Jezelf weekend

Wil je er even uit? Lekker wat tijd om puur en alleen aan jezelf te besteden? Op een ontspannen en ongedwongen manier de diepte in met een klein groepje andere zelfbewuste mensen? En dat alles op een heerlijke plek in de natuur? Geef je dan op voor een van de Terug naar jezelf-weekenden van Puur Natuur Coaching.

Tijdens dit weekend gaan we met verschillende oefeningen in de natuur onszelf een stukje (her)ontdekken. Je maakt contact met je innerlijke wijsheid en met de wijsheid van de natuur.

Na dit weekend voel je je niet alleen weer helemaal ontspannen, maar ook weer een stukje dichter bij je zelf, je ware ik, je kern, je essentie. Je voelt in je lijf wat goed voor je is en welke verlangens je hebt. En welke stappen je mag gaan zetten naar een leven waar je voluit JA tegen zegt.

Het weekend is geschikt voor jou als je:

* contact wilt maken met je gevoel
* er klaar voor bent om jezelf op een dieper niveau te leren kennen
* wilt onderzoeken waar je staat in het leven en welke kant je op wilt
* ervan houdt om in de natuur te zijn
* jezelf wilt openen in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers

Praktisch…

De eerstvolgende weekendretraite zal in het eerste kwartaal van 2022 plaatsvinden. Een exacte datum moet nog geprikt worden.

Programma:
vrijdag vanaf 16.00 uur ontvangst. Het programma start om 19.00 uur. In de middag ga ik al het bos in voor een wandeling. Je mag mee!
zondag rond 16.00 uur eindigt het programma.

Locatie: Loon op Zand (Noord-Brabant), pal tegen de bosrand van Nationaal park Loonse en Drunense Duinen

Investering: €397,-
Dit is inclusief:
* 2,5 dagen coachingsprogramma
* een persoonlijke reading
* een groepshealing
* 2 overnachtingen in een sfeervolle accommodatie tegen de bosrand
* alle heerlijke maaltijden en tussendoortjes, met liefde gemaakt door Rianne

Er is ruimte voor maximaal zes deelnemers.

Over Dorien

“Ik noem mezelf intuïtief/gevoelscoach. Mijn missie is mensen weer dichter bij zichzelf te helpen komen, door te voelen wat er in hen leeft en contact te maken met hun innerlijke wijsheid.

Zowel in het dagelijks leven als in mijn werk handel ik altijd op gevoel. Dat betekent dat een programma dat ik in gedachten heb, zo maar anders kan worden als ik voel dat iets anders nodig is. Vooralsnog pakt dat altijd goed uit. 😉

Mijn lijntjes met ‘boven’ zijn kort; ik maak graag gebruik van de wijsheid van het Universum. Wel met een dot humor en beide beentjes op de grond. Spiritualiteit is voor mij namelijk niet alleen voor de ‘verlichten’ onder ons, maar juist bedoeld om ons leven wat simpeler te maken. Als jij dit ook wilt ervaren, dan ben je bij mij aan het juiste adres!”

Zij gingen je voor:

“Dorien is betrokken, alert en ontspannen. Ze heeft een positieve insteek en een relaxte manier van werken. Het weekend heeft mij ruimte en rust en mij meer bij de natuur en mijn gevoel gebracht. En dat voelt goed!”

Irma

“Ik heb tijdens het weekend veel inzichten gehad en echt mezelf ontdekt. Het heeft mij ook meer rust en zelfvertrouwen gegeven en de kracht om verder te gaan met waar ik al mee bezig was. De dagen na het weekend voelde ik me nog steeds sprankelen van heerlijke energie! Ook het huisje was erg fijn en mooi. Het was een prachtige locatie zo heerlijk dicht bij het bos.”

Rianne

“Ik ben thuis gekomen met een heel dankbaar en blij gevoel. Ook ben ik ben iets dichter bij mijzelf gekomen. Ik vraag mij nu vaker af wat ik eigenlijk echt zou willen. Hierdoor geniet ik bewuster van de dingen in het leven.”

Karin

And this is where we stay: