Ervaar de kracht van de stilte

Stilte heeft een ongekende kracht.
Het laat je terugkeren naar wat er werkelijk toe doet.
Het laat je terugkeren naar jezelf.

Even weg van de snelle, drukke, lawaaiige maatschappij.
Even weg van tv, internet, social media, luidruchtige buren,
reclames, verkeer, spelende kinderen.
Even weg van alles.

Om te kunnen voelen wat er leeft in jou.
Te kunnen luisteren naar het zachte stemmetje binnen in je,
dat vaak wordt overstemd door alle geluiden van buiten.
Om even weer tot jezelf te komen.

Een weekend lang alleen maar JIJ.
Jij en de stilte.
Ga je mee?

 ***

Op zaterdag 30 oktober is het de Dag van de Stilte. Geen beter moment dus om de kracht van stilte te ervaren dan in dit weekend.

We dompelen onszelf twee dagen lang onder in stilte, de natuur en onszelf. Met als doel te onderzoeken wat er in ons leeft en gezien mag worden. Om zo weer dichter bij onze werkelijke kern te komen, onze authentieke ik. Om los te kunnen laten en helemaal ontspannen weer naar huis te gaan.

Tijdens het weekend kun je zelf kiezen op welke wijze jij jouw stilte wilt ervaren. Je kunt aansluiten bij stiltewandelingen in de prachtige natuur van de Loonse en Drunense Duinen, met creatieve werkvormen de thema’s die bij jou leven onderzoeken, mediteren of gewoon stil zijn.

Op de zaterdagavond ontvang je – als je dat wilt – een energetische groepsbehandeling die jou in je proces ondersteunt.

Het weekend is geschikt voor jou als je:

* ervan houdt om in de natuur te zijn
* contact wilt maken met je gevoel
* wilt onderzoeken waar je staat in het leven en welke kant je op wilt
* niet bang bent om je schaduwkanten en emoties te onderzoeken
* je bekend bent met persoonlijke ontwikkeling en je jezelf kunt dragen

Programma

Ontvangst: vrijdag 29 oktober om 19.00 uur. Na het inrichten van de slaapplekken is er tijd voor een kennismaking, uitleg van het programma en vragen.
We starten we het stilteprogramma zaterdagochtend en op zondag rond 16.00 uur sluiten we af.

Locatie: Loon op Zand (Noord-Brabant), pal tegen de bosrand van Nationaal park Loonse en Drunense Duinen

Jouw investering: €333,-
Dit is inclusief:
* 2 overnachtingen in een sfeervolle accommodatie tegen de bosrand
* 2 dagen stilteprogramma, met onder andere sessies in de natuur, een beleving van het nachtelijke bos, meditaties, creativiteit en een groepshealing
* alle heerlijke maaltijden en tussendoortjes, met liefde gemaakt door Rianne

Er is ruimte voor 6 deelnemers. Ga je mee?

Accommodatie

We verblijven dit weekend in een sfeervolle accommodatie aan de bosrand van de Loonse en Drunense Duinen, in het Noord-Brabantse dorp Loon op Zand.

We slapen op twee sfeervolle, luxe slaapzolders; één voor 4 en één voor 2 personen. Heb je meer privacy nodig, of slaap je liever thuis? Mail me dan even voor de mogelijkheden.

Over Dorien

“Ik noem mezelf intuïtief coach. Mijn missie is mensen weer dichter bij zichzelf te helpen komen, door te voelen wat er in hen leeft en contact te maken met hun gevoel, hun innerlijke wijsheid.

Zowel in het dagelijks leven als in mijn werk handel ik altijd op gevoel. Dat betekent dat een programma dat ik in gedachten heb, zo maar anders kan worden als ik voel dat iets anders nodig is. Vooralsnog pakt dat altijd goed uit. 😉

Mijn lijntjes met ‘boven’ zijn kort; ik maak graag gebruik van de wijsheid van het Universum. Wel met een dot humor en beide beentjes op de grond. Spiritualiteit is voor mij namelijk niet alleen voor verlichten onder ons, maar juist bedoeld om ons leven wat simpeler te maken. Als jij dit ook wilt ervaren, dan ben je bij mij aan het juiste adres!”

Zij gingen je voor:

“Dorien is betrokken, alert en ontspannen. Ze heeft een positieve insteek en een relaxte manier van werken. Het weekend heeft mij ruimte en rust en mij meer bij de natuur en mijn gevoel gebracht. En dat voelt goed!”

Irma

“Ik heb tijdens het weekend veel inzichten gehad en echt mezelf ontdekt. Het heeft mij ook meer rust en zelfvertrouwen gegeven en de kracht om verder te gaan met waar ik al mee bezig was. De dagen na het weekend voelde ik me nog steeds sprankelen van heerlijke energie! Ook het huisje was erg fijn en mooi. Het was een prachtige locatie zo heerlijk dicht bij het bos.”

Rianne

“Ik ben thuis gekomen met een heel dankbaar en blij gevoel. Ook ben ik ben iets dichter bij mijzelf gekomen. Ik vraag mij nu vaker af wat ik eigenlijk echt zou willen. Hierdoor geniet ik bewuster van de dingen in het leven.”

Karin