Anderen over mijn coaching …

Liselotte: “Dorien is voor mij DE persoon als je dichter bij jezelf wilt komen gebruik makend van de natuur, haar eigen wijsheid, nuchterheid en spiritualiteit. Vooral haar ervaringsgerichte oefeningen waarbij je leert naar de taal van je lichaam en je eigen wijsheid te gaan luisteren zijn van grote waarde. Je begint de wandeling heel open en je weet nooit waar deze in eindigt. Als je je hiervoor open stelt, dan is elke wandeling een waar avontuur en een groot cadeau aan jezelf!”

Susanne: “Dorien heeft me ontzettend fijn geholpen
met bij mezelf blijven en te doen wat goed is voor mij. In plaats van altijd maar pleasen en het goed willen doen voor anderen.”

Saskia: “Dorien werkt heel natuurlijk en compleet, gericht op hoofd, lichaam en ziel. Ze heeft me geholpen dichter bij mezelf te komen. Uit mijn hoofd naar meer voelen en rust.”

Jan Wouter: “Coaching door Dorien was erg fijn en krachtig! Het is bijzonder om te ervaren hoe alles in de natuur ‘meespeelt’ in de coachingsessies. Dorien weet de onderlaag te raken van wat er speelt, luistert goed en komt tot de kern. Ik ging elke keer naar huis met nieuwe inzichten en een opgelucht hart.”

Dirna: “Dorien liet me glashelder zien waar mijn blinde vlek zat. Door het zo helder te zien kan mijn hart weer stromen en mijn relatie zich verdiepen. Ben je enorm dankbaar!”

Inge: “Gisteren zo’n bijzonder consult gekregen in gesprek met Dorien wandelend in het bos, sparrend over mijn grootste hobbel in de winter: de winter zelf. Zo simpel en toch leek het zo lang ongrijpbaar. Dank je wel Dorien dat je me zo goed hoorde en kon helpen.”

Karin: “Dorien heeft een hele natuurlijke manier van coaching. Ze zet mensen echt aan om te gaan voelen, hoe moeilijk het ook is.”

Bianca: “Dorien maakt het spirituele toegankelijk en begrijpelijk. Mede door haar heb ik de overtuiging dat er meer is om ons heen en dat dat ook logisch is en helemaal niet raar of zweverig.”

Els: “Dorien heeft een ijzersterke basis van de juiste vragen te stellen tijdens haar coaching. Als je daarbij haar intuïtie, gevoeligheid en datgene wat ze waarneemt optelt, komt ze daar waar velen niet komen. Waardoor ze 200% ondersteunend kan werken in het proces dat een ander aan het lopen is.”

Judith: “Dorien staalt heel veel rust en vertrouwen uit. Ze is heel diep verbonden met haar diepe innerlijke wijsheid. Haar gevoeligheid, helderheid, oprechtheid, aanwezigheid, en eerlijkheid zijn haar kracht.”

Nienke: “Dorien kan heel goed luisteren en enorm goed voelen. Doordat ze zichzelf is en eigen ervaringen deelt, zorgt ze voor het gevoel van veiligheid in een gesprek. Dorien is ook ‘gewoon’. Ze staat middenin het leven en durft haar kwetsbare kant te laten zien.”

Sybren: “Dorien is in staat woorden geven aan het onderbewuste van anderen. Als ik nog geen woorden kan vinden voor mijn vage onderbuikgevoelens en/of meer helderheid wil, kan Dorien precies dat zeggen wat klopt met mijn gevoel.”

Jannie: “Dorien ziet echt heel goed wie de ander écht is, zonder oordeel. Ze is duidelijk – geen wollig gedoe – en toegankelijk en ze komt snel to the point.”

Anton: “Ik vind Doriens aanpak als natuurcoach direct en prettig en voelde me al snel vertrouwd om alles met haar te delen. Door haar humor is een sessie nooit saai of voorspelbaar.”

Margriet: “Dorien maakt de sfeer ernaar om zaken die moeilijk bespreekbaar zijn wel bespreekbaar te maken tijdens coaching. Daarnaast toont ze respect voor de ander zodat deze kan zijn wie hij of zij is en dat is heel fijn.”

Rachel: “Dorien kan zo zuiver voelen, zo tot de kern komen, en helder en duidelijk communiceren. Puurheid, tot de kern, helderheid, energie in verbinding brengen, inzicht geven, en liefdevol confronteren zijn dingen die ik voel als ik in haar nabijheid ben.”

Natascha: “Dorien ziet en hoort de persoon met wie ze praat echt en ze legt de vinger op de zere plek. Ze is – hoewel spiritueel – heel down to earth.”