• Reading

    Boodschap van boven

Op zoek naar antwoorden?

Loop je tegen steeds dezelfde obstakels aan?
Of heb je een vraag over:
* de liefde of die prins(es) op het witte paard?
* je werk?
* een overleden dierbare?
* het gedrag van je kind?

Trakteer jezelf dan op een reading. Deze gaat je gegarandeerd antwoorden brengen waarmee je weer verder kunt.

Hoe werkt het?

Ik geef readings het liefst in de natuur. Daar maak ik het makkelijkst verbinding met ‘boven’, wat dat ook mag zijn. God, het al, het Universum, engelen, gidsen; het maakt mij niet uit hoe je het noemt. Ik weet alleen dat ze de antwoorden hebben op vele van onze vragen.

Nadat je een kaart hebt getrokken uit een deck tarotkaarten, stem ik me af op de wereld die wij niet met het blote oog kunnen waarnemen. Je bent vrij om concrete vragen te stellen, maar we kunnen ook gewoon afwachten welke boodschap er komt voor je.

Praktisch

Een reading in het bos duurt 1 tot 1,5 uur en kost 80 euro. Je mag de reading opnemen met je mobiel, zodat je hem thuis nog eens rustig kunt beluisteren.

Op afstand

Ik geef ook readings op afstand. In dat geval mail je me een of meerdere vragen die ik schriftelijk vanuit huis beantwoord. Indien gewenst kunnen we daarna nog even telefonisch doornemen wat er is gezegd.
De investering voor een reading op afstand is 40 euro.

Contact

Wil je meer informatie over een reading of direct een afspraak maken? Neem dan contact met me op.

Wat anderen hebben ervaren

“Dorien heeft mij hele fijne handvaten gegeven hoe ik mijn dochter van 9 jaar kon helpen/begeleiden in haar angst om op schoolkamp te blijven slapen. De reading van Dorien heeft mij nieuwe inzichten gegeven en hierdoor begrijp ik mijn dochter nog beter. Door de erkenning van haar angst en door daar liefdevol mee om te gaan, was er geen angst meer. En heeft mijn meisje 3 dagen en 2 nachten op schoolkamp doorgebracht. Wat een overwinning. Dus ontzettend bedankt lieve Dorien, voor al je wijsheid & inzichten!”

Susanne

“Ik heb bij Dorien twee mediumsessies gedaan en beide keren waren heel treffend en to the point! Het klopte precies wat ze allemaal zei. De eerste keer heeft het me enorm gestimuleerd om een belangrijke nieuwe stap te zetten en de tweede keer was een fijne bevestiging die meer rust geeft. Kortom, ik ben heel blij met haar mediamieke gave en weet haar te vinden als ik weer eens met iets zit waar ik graag meer duidelijkheid over wil.”

Mirjam

“Omgeven door de rustgevende stilte van het bos heb ik een reading mogen ontvangen van Dorien. Had niet echt een specifieke vraag maar zocht naar bevestiging met betrekking tot mijn levenspad. Haar reading was zo treffend en raakte mij diep in mijn hart. Dit was mijn bevestiging. Dit had ik nodig. Het heeft me enorm goed gedaan en het geeft me kracht. Dorien is integer, down to earth met een humoristische inslag. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar. Ik kom graag nog eens bij haar terug! Dankjewel lieve Dorien!”

Chantal

“Voor een nieuwe opdracht wist ik zelf niet zo goed welke keuze ik moest maken. Ik heb toen Dorien ingeschakeld omdat haar website me erg aansprak. Dorien wist verder niets over mijn werk of privésfeer. Dorien stelde mij gelijk op mijn gemak en ik had meteen een goed gevoel over haar werkwijze. Tijdens de sessie heeft zij mij zoveel verteld en de antwoorden gegeven (en meer) waarnaar ik op zoek was. Ik voelde me opgeladen en ging met een smile naar huis.  Ik wil Dorien dan ook van harte aanbevelen. Zij geeft duidelijke  aanwijzingen waar je echt wat mee kan!”

Lucienda