Opstelling met edelstenen

Loop jij al een tijdje rond met vragen waar je de antwoorden maar niet op vindt? Zie jij door de bomen het bos niet meer en blijf je maar piekeren over dezelfde levensthema’s? Zie je niet welke keuzes je hebt om positieve verandering in je leven te brengen? En ben je er ondertussen doodmoe van?

Laat mij je dan helpen bij het helder krijgen van je probleem, zodat je weer rust kunt ervaren en voelt welke stappen je mag gaan zetten.

Een edelstenenopstelling is voor jou als je helderheid zoekt op een bepaald vlak in je leven, bijvoorbeeld als:

  • je je niet gelukkig voelt en wilt onderzoeken hoe je daarin verandering kunt brengen.

  • je het gevoel hebt op een kruispunt in je leven te staan, maar niet ziet welke keuzes je hebt.

  • je merkt dat bepaalde zaken uit je kindertijd je in je volwassen leven in de weg zitten.

  • er dingen in je huidige gezin of relatie spelen en je zelf de vinger niet krijgt op het werkelijke probleem en hoe je dit kunt aanpakken.

  • je merkt dat je steeds opnieuw tegen dezelfde uitdagingen in je leven aanloopt en je wilt onderzoeken wat de oorzaak en oplossing voor je kunnen zijn.

  • Je last hebt van onverklaarbare lichamelijke klachten, waarvan je je afvraagt of de oorzaak niet energetisch van aard kan zijn.

Chantal: “Dorien is als natuurcoach heel goed in het naar boven halen van informatie en wijsheid die al in je diepste kern aanwezig is. Het bos deed uitstekend dienst als metafoor, wat verrassende inzichten met zich meebracht.”

Over de kristallenopstelling:

De edelstenenopstelling maakt deel uit van een bossessie in het Mastbos in Breda.
Ik neem graag de tijd voor je: een sessie duurt dan ook 2 uur.
In een verkennend gesprek leggen we bloot waar je leven spaak loopt op het moment, of op welke vragen je naar een antwoord verlangt.
Vervolgens zoeken we een plek die goed voelt voor jou om met de stenen aan de slag te gaan. We gaan samen voelen wat de kristallen jou te vertellen hebben.
Deze sessie kost 97 euro (geen extra btw).

Na de edelstenenopstelling

  • Heb jij helder wat er speelt in je leven en welke stappen je kunt zetten om hier positieve verandering in te brengen.

  • Heb je antwoorden op vragen die je helpen om je leven weer te sturen in een richting die jou gelukkig maakt. Je voelt je rustig en hoopvol.

  • Voel jij je opgelucht, helder in je hoofd en een stuk lichter.

Emilie: “Het voelde voor mij altijd heel fijn, gewoon het bos in met Dorien en praten over wat dan ook. Alleen het wandelen en coaching in de natuur was al een stukje tijd voor mezelf, voet voor voet neerzetten in die omgeving was al heel goed. Altijd was het mooi op een diepe manier.”