Ben jij hooggevoelig ?

  • Heb jij last van harde geluiden?
  • Is (zon)licht al snel te fel voor je?
  • Kun jij je moeilijk concentreren met een telefonerende collega naast je?
  • Zijn verjaardagsfeestjes of avonden in de kroeg een crime?
  • Zorg jij beter voor een ander dan voor jezelf?

Dan zou het zo maar eens kunnen dat je hooggevoelig bent.

1 op de 5

1 op de 5 mensen is hooggevoelig of hoogsensitief. Dat is geen aandoening of ziekte. Je hersenen werken gewoon op een andere manier. HSP’ers hebben moeite met het filteren van prikkels, zoals geluid en licht. Alles lijkt zo maar binnen te komen. Daarnaast kost het verwerken van die prikkels een HSP’er ook nog eens veel energie. Dat alles zorgt er vaak voor dat een HSP’er aan het einde van een dag helemaal opgebrand is.

Tegelijkertijd zijn HSP’ers erg creatief en intuïtief, kunnen zij zich goed inleven in anderen en intens genieten van de kleine dingen van het leven. Je hoeft dus alleen maar even te leren hoe je omgaat met de nadelen, zodat de voordelen tot bloei kunnen komen. En ik kan jou daarbij helpen!

“It’s both a blessing and a curse to feel everything so very deeply”

d.j.

Ontspannen bij jezelf zijn

Gaan jouw gedachten vaak met je aan de haal?
Vind je het moeilijk om je te ontspannen?
Ervaar jij veel last van je – vaak heftige – emoties?
Maak je je geregeld zorgen over wat anderen van je vinden?
Voel jij je aan het einde van de dag vaak uitgeput?
Dan ben je misschien wel hooggevoelig. Test het hieronder.

In het traject ‘Ontspannen bij jezelf zijn’, leer je:
* hoe je meer vanuit ontspanning kunt leven
* beter voelen waar jij behoefte aan hebt
* op te komen voor jouw wensen en behoeften
* jouw grenzen beter voelen en aangeven
* je gedachtestroom tot rust te krijgen
* te genieten van het leven

Dit traject is zeer geschikt voor hooggevoelige mensen (HSP), maar ook super nuttig en heel fijn voor niet HSP-ers die graag ontspannen willen (leren) leven vanuit hun eigen wensen en behoeften.

Wat krijg ik?

Het traject ‘Ontspannen bij je zelf zijn’ bestaat uit:

* een persoonlijke intake in het bos waarin we de uitkomst van je HSP-test bespreken en je persoonlijke doelen bepalen

*8 sessies van 1,5 tot 2 uur in het Mastbos in Breda

* een persoonlijke reading óf energetische behandeling die je helder laten voelen waar je staat en welke stappen je mag gaan zetten

* elke maand een groepshealing op afstand die jouw energie weer laten stromen zodat je stappen kunt zetten

* zo veel persoonlijke begeleiding als je nodig hebt (via whatsapp of de mail)

* lichamelijke en creatieve oefeningen die je dichter en dichter bij jezelf brengen

* visualisaties en meditaties die je dichter brengen naar wie jij in je diepste kern bent

* inspirerende teksten die je prikkelen en laten nadenken over jouw waarheid

De praktische zaken…

Het traject dichter bij jezelf kun je zowel individueel bij me volgen als in een kleine groep. Deze is maximaal 4 personen groot, zodat ik iedereen voldoende persoonlijke aandacht kan geven.

De investering voor een groepstraject is 695 euro, voor een individueel traject betaal je 895 euro (hier komt geen BTW meer bij).

Op vrijdag 2 april start ik met een nieuwe groep op de vrijdagmorgen. De sessies vinden plaats in het Mastbos in Breda en starten om 09.30 uur. Wil je graag een groepstraject volgen, maar schikt de vrijdag je niet? Laat het me dan even weten: bij voldoende animo start ik ook op andere dagen een groepstraject op.

Gratis e-book

Wil je meer weten over hooggevoeligheid en alvast zelf aan de slag met wat praktische oefeningen? Vraag dan mijn gratis e-book ‘Moeiteloos leven met hooggevoeligheid’ aan.

Zij gingen je voor:

“Ik vind Doriens aanpak direct en prettig en voelde me al snel vertrouwd om alles met haar te delen. Door haar humor is een sessie nooit saai of voorspelbaar. Dorien heeft me geleerd om mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik hou hierdoor ook meer van mezelf. Op mijn werk heb ik vaak complexe situaties en door een bepaalde afstand te nemen geeft dat mij ontzettend veel rust. Voorheen ging ik alleen maar door en nu kan ik ook eens gewoon niks doen.”

Anton

“Dorien is heel open en puur. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ze heeft mij tijdens het hsp-traject geleerd om bij mezelf te blijven. Dit doet ze op een relaxte manier, met heldere uitleg en direct toepasbare oefeningen. De sessies in het bos hebben een grote toegevoegde waarde. Dit was waar ik al lang naar op zoek was. Dankjewel Dorien!”

Monique

“Dorien heeft me geholpen rust te vinden, rust in mijn hoofd én in mijn lijf. En daarmee kan ik beter bij mezelf blijven en laat ik me minder mee slepen door alles om me heen. De sessies waren in het bos, een heerlijke en fijne plek om dichtbij jezelf te komen. Haar respect waarmee ze met de deelnemers werkte vond ik heel fijn. Dank Dorien!”

Margriet

“Dorien heeft mij begeleid om te leren gaan met mijn HSP. Dit bleek een schot in de roos. Geen gedoe met denkbeeldige bubbels waar je jezelf in zet, maar heldere duidelijke stappen welke echt werken! #dankbaar”

Pauline