Een heel weekend voor jou alleen!

Wil je er even uit? Lekker wat tijd om puur en alleen aan jezelf te besteden? De diepte in met een klein groepje andere zelfbewuste mensen? En dat alles op een heerlijke plek in de natuur? Geef je dan op voor een van de Terug naar jezelf-weekenden van Puur Natuur Coaching.

Tijdens dit weekend gaan we met verschillende (creatieve) opdrachten, werkvormen en meditaties binnen en in de natuur onszelf een stukje (her)ontdekken. Er is ook tijd om even alleen het bos in te lopen, of lekker jezelf even terug te trekken.

Er staan vanwege corona momenteel geen weekends ingepland. Heb je interesse? Neem dan even contact met me op. Dan houd ik je op de hoogte.

Terug naar jezelf-weekend

Programma:
vrijdag vanaf 16.00 uur ontvangst. Het programma start om 19.00 uur. In de middag ga ik al het bos in voor een wandeling. Je mag mee!
zondag om 16.00 uur eindigt het programma.

Locatie: Loon op Zand (Noord-Brabant), pal tegen de bosrand van Nationaal park Loonse en Drunense Duinen

Investering: €333,-
Dit is inclusief:
* 2,5 dagen coachingsprogramma
* 2 overnachtingen in een sfeervol vakantiehuis tegen de bosrand
* alle maaltijden en tussendoortjes

Er is ruimte voor maximaal zes deelnemers.

Zij gingen je voor:

“Dorien is betrokken, alert en ontspannen. Ze heeft een positieve insteek en een relaxte manier van werken. Het weekend heeft mij ruimte en rust en mij meer bij de natuur en mijn gevoel gebracht. En dat voelt goed!”

Irma

“Ik heb tijdens het weekend veel inzichten gehad en echt mezelf ontdekt. Het heeft mij ook meer rust en zelfvertrouwen gegeven en de kracht om verder te gaan met waar ik al mee bezig was. De dagen na het weekend voelde ik me nog steeds sprankelen van heerlijke energie! Ook het huisje was erg fijn en mooi. Het was een prachtige locatie zo heerlijk dicht bij het bos.”

Rianne

“Ik ben thuis gekomen met een heel dankbaar en blij gevoel. Ook ben ik ben iets dichter bij mijzelf gekomen. Ik vraag mij nu vaker af wat ik eigenlijk echt zou willen. Hierdoor geniet ik bewuster van de dingen in het leven.”

Karin