Intuïtief schrijven brengt je naar je kern

Houd je van schrijven? En van jezelf blijven ontwikkelen? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse schrijfuurtje. Hierin duik je al schrijvend diep in jezelf, op zoek naar:

jouw essentie: wie ben jij werkelijk, heel diep van binnen?

jouw waarheid: wat vind jij belangrijk in het leven?

de antwoorden op al jouw vragen

richting in je leven

jouw innerlijk weten of intuïtie

jouw spiritualiteit

Flowwriting en Journaling

We werken met flowwriting, journaling en creatieve schrijfopdrachten. Dat betekent dat we onszelf oefenen om de woorden als vanzelf uit onze pen te laten stromen. Zonder erover na te denken. Daardoor boor je als het ware een diepere bron van wijsheid in jezelf aan. Oftewel: je schrijft teksten die jouw brein niet had kunnen bedenken.

Laat je verrassen! Het is niet moeilijk; iedereen kan het.

Als je leert schijven vanuit je onderbewuste:

  • Krijg je meer inzicht in jezelf en de thema’s die bij jou spelen op dit moment (en op alle momenten die volgen).

  • Ben jij in staat om al schrijvend inzicht te krijgen in jouw leven en waarom dingen gaan zoals ze gaan.

  • Heb je toegang tot een nieuwe bron van informatie die je antwoord geeft op je vragen en richting geeft op momenten dat je het even niet meer weet.

  • Kun je contact maken met jouw intuïtie en jouw spiritualiteit verder ontwikkelen.

  • Weet je hoe je de energie van je onderbewuste door je pen kunt laten stromen. Met alle wonderlijke wijsheden die daaruit voortkomen…

  • Kun je schrijven inzetten als middel om contact te maken met de wereld die wij niet waarnemen maar die er wel is. Mét alle wijsheid die daar voorhanden is.

Dit is wat je krijgt:

Elke eerste dinsdag van de maand een online schrijfworkshop van 1,5 uur.

Een deel van de online workshop doen we een verdiepende schrijfoefening die je contact laat maken met jouw innerlijke wijsheid of de wijsheid van het Universum.

Daarna nemen we de tijd om aan elkaar onze zielenroerselen voor te lezen en zoeken we de verdieping door er samen op te reflecteren.

Een meditatieoefening die je keer op keer kunt inzetten om je te openen voor het Universum, zodat je ook de kracht daarvan kunt gaan ervaren in je leven.

Praktische info:

We schrijven elke eerste dinsdag van de maand, van 19.00 tot 20.30 uur.

Er zijn elke sessie maximaal 8 deelnemers. Daardoor ontstaat een intieme online setting, waarin je je veilig voelt om je te kunnen openen voor jouw diepste zielenroerselen.

Je sluit aan wanneer en zo vaak als je wilt. Aanmelden doe je via de knop hieronder of met een mailtje naar dorien@puurnatuurcoaching.nl.

Jouw investering in de workshop is 20 euro. Een strippenkaart van 5 sessies is 80 euro: 4+1 gratis dus. Je betaalt vooraf met een Tikkie.

Via een gezamenlijke Whatsapp-groep laat ik weten wat het thema van de volgende schrijfsessie wordt. Hier is ook ruimte voor vragen tussen de schrijfsessies door.

inschrijven schrijfcursus

Wat schrijven mij brengt

In 1998 studeerde ik af aan de School voor Journalistiek in Tilburg. Met als expertise tijdschriftjournalistiek. De daaropvolgende 24 jaar werkte ik als bedrijfsjournalist bij onder andere de Landmacht, een communicatiebureau en verschillende zorginstellingen.

Ik vond het leuk, schrijven voor personeelsbladen en websites. Maar mijn hart ligt daadwerkelijk bij een andere vorm van schrijven: het schrijven vanuit mijn hart. Met als doel te snappen hoe ik en  het leven in elkaar steken.

Elke keer als ik ergens tegenaan loop in mijn leven – en geloof me, dat is vaak – pak ik pen en papier en duik ik al schrijvend diep in mezelf. Om vaak al na een kwartiertje een stuk lichter in mijn hoofd mijn pen weer neer te leggen.

Ik schrijf dus graag. En veel. Schrijven brengt me inzicht en duidelijkheid en dat geeft me innerlijke rust. Met schrijven krijg ik helder wat mijn hoofd niet helder kreeg. Al in een paar minuutjes.

Schrijven is voor mij de ideale weg naar mezelf, om mezelf en hoe het leven werkt steeds beter te begrijpen en mijn weg steeds makkelijker te vinden. Schrijven werkt bovendien voor mij meditatief. Ik kom in een flow terecht waarin ik even alles vergeet en afzak naar een wereld dieper dan de onze. Een wereld waar de waarheid – mijn waarheid – moeiteloos en helder komt bovendrijven.

Dat – en meer – wil ik jou ook laten ervaren.

Bianca: “Dorien maakt het spirituele toegankelijk en begrijpelijk. Mede door haar heb ik de overtuiging dat er meer is om ons heen en dat dat ook logisch is en helemaal niet raar of zweverig.”

Margriet: “Dorien maakt de sfeer ernaar om zaken die moeilijk bespreekbaar zijn wel bespreekbaar te maken. Daarnaast toont ze respect voor de ander zodat deze kan zijn wie hij of zij is en dat is heel fijn.”

Liselotte: “Dorien is voor mij DE persoon als je dichter bij jezelf wilt komen gebruik makend van de natuur, haar eigen wijsheid, nuchterheid en spiritualiteit.”

Vragen & Antwoorden

Nee hoor, de techniek van schrijven waarmee we in de serie workshops aan de slag gaan, is voor iedereen toegankelijk. Het gaat ook niet om grammatica, spelling, of de opbouw van een goede tekst, maar om schrijven vanuit je binnenste, in jouw woorden, op jouw manier. En dat kan iedereen!

Er is geen replay beschikbaar. Maar dit schrijfuurtje bestaat uit op zichzelf staande losse workshops. Je kunt ze los van elkaar volgen en mist geen belangrijke info als je er een overslaat. Kom maar gewoon wanneer je zin hebt!

Dat kan! Ik geef een verdiepende schrijfcursus waar we stapje voor stapje nog meer de diepte in gaan op een fijne locatie in Breda. Je bent welkom!