Contact maken met je intuïtie

We leven in een maatschappij waarin de ratio met stip op nummer 1 staat. Alles lijkt pas waar als het wetenschappelijk bewezen is. En beslissingen nemen we door voor- en nadelen tegen elkaar weg te strepen.

En dat is jammer, want we zien zo de bron van wijsheid in onszelf over het hoofd: ons innerlijk weten. Ofwel onze intuïtie. En die kan ons heel veel brengen. Misschien nog wel meer dan ons brein.

Onze ratio kan moeilijk beslissingen nemen over zaken die ons gevoel aangaan. Neem bijvoorbeeld de liefde: ons verstand kan vertellen of jij en de ander eenzelfde achtergrond, opleiding, interesses en toekomstplannen hebben. Maar het is alleen ons gevoel wat ons kan vertellen of er sprake is van liefde.

Kun je je voorstellen hoe handig het zou zijn als we – naast ons goed ontwikkelde brein – ook onze intuïtie in zouden zetten in ons dagelijks leven?

Contact maken met onze gutfeeling is niet moeilijk. We zijn er allemaal mee geboren en hebben het allemaal in ons. Je moet alleen even weten hoe je dat doet. En daar kan ik je bij helpen!

De oefening ‘Je lichaam als pendel’ is de meest praktische en simpele en effectieve oefening die ik ken om direct in je lijf contact te maken met je innerlijk weten. En hoe vaker je oefent, hoe makkelijker het wordt!

De oefening Je lichaam als pendel:

is super simpel en direct praktisch toepasbaar
kost je een paar minuten van je tijd en na wat oefening slechts enkele seconden
kun je via onderstaande knop gratis ontvangen

Even voorstellen…

Ik ben Dorien Bastiaans. Ik woon in Breda en neem mijn cliënten mee het bos in om hen weer contact te laten maken met hun authentieke zelf.

Om je ware ik te kunnen leven, moet je haar kunnen voelen. En dat is wat ik je leer. Door onze focus te verleggen van ons denken naar ons voelen. Ons lijf heeft ons heel veel te vertellen, namelijk. We moeten er alleen weer naar leren luisteren…

De oefening ‘Je lichaam als pendel’:

  • geeft je toegang tot een extra bron van – zeer betrouwbare – informatie.

  • is een praktische tool die je altijd en overal kunt inzetten, zelfs in de rij voor de kassa als je wilt.

  • helpt je in een nog geen vier minuten voelbaar contact maken met de wijsheid van je lichaam.

  • vergemakkelijkt het maken van keuzes van vraagstukken waar je nu misschien wel weken mee rondloopt, zoals op het gebied van werk, wonen en de liefde.

  • vermindert zo je piekergedrag aanzienlijk.

  • gaat je gegarandeerd verrassen!

Anderen over mij

Karin: “Dorien heeft een hele natuurlijke manier van coaching. Ze zet mensen echt aan om te gaan voelen, hoe moeilijk het ook is.”

Saskia: “Dorien werkt heel natuurlijk en compleet, gericht op hoofd, lichaam en ziel. Ze heeft me geholpen dichter bij mezelf te komen. Uit mijn hoofd naar meer voelen en rust.”

Els: “Met haar intuïtie, gevoeligheid en waarneming komt Dorien daar waar velen niet komen.”