Puur Natuur Coaching staat op Lorelei!

Ik herinner me nog als de dag van gisteren het moment dat ik voor het eerst Lorelei bezocht. Ik had behoefte aan wat tijd voor mezelf en wat bezinning en koos – met wat frisse weerstand – voor een vrouwenfestival. Het moment dat ik voet zette op het festivalterrein, voelde ik de energie veranderen. Hij werd zachter, voller, rustiger, vrouwelijker. Ik voelde me veilig en als in een warm bad.

De jaren erop probeerde ik mezelf dit festival steeds cadeau te doen. Omdat ik er tot rust kwam, opbloeide, mooie stappen zette in mijn ontwikkeling en me welkom voelde tussen als die fijne vrouwen.

En dit jaar mag ik er dan zelf staan! Met een mooie workshop in het donker en mijn consulten op het verwenveld. Ik kijk er met heel veel vreugde en voorpret naar uit. En het lijkt me leuk om jou daar te ontmoeten!

Workshop Stoutmoedig het donker tegemoet

Onze donkerte boezemt ons vaak angst in. We willen haar niet ervaren, want ze voelt spannend, onprettig, eng soms. En we kunnen ons er ook voor schamen, voor onze schaduwkanten… Maar dat zijn vaak niet meer dan onze angsten en oordelen op donker. Wat als je haar eens werkelijk ontmoet?

In deze workshop gaan we met een klein groepje het donker ervaren. We gaan het nachtelijke bos in en voelen:

  • wat betekent donker voor jou?

  • Welke oordelen en angsten zitten op jouw idee van donker?

  • En dan: hoe voelt het werkelijk als je in het donker staat, als je eraan went misschien?

  • En wat zegt die ervaring in het donkere bos over de donkerte in jou, jouw schaduwkanten?

In deze workshop word je uitgenodigd om op een veilige manier de  donkerte buiten jou en in jou te onderzoeken. Om er misschien wel achter te komen dat dat donker veel lichter is dan je verwacht…

Inschrijven voor deze workshop kan op het festivalterrein van Lorelei bij mijn tent op het healingveld.

Consulten op de healingmarkt

Op Lorelei kun je twee verschillende consulten van 30 minuten bij me boeken.

Edelstenenlegging

Stel je gezin, vraag of ‘probleem’ op met edelstenen en voel zelf waar de schoen wringt. Je zult versteld staan wat je zelf kunt ervaren door alleen al het uitzoeken en voelen van elke steen die je opstelt! Ik voel ondertussen met je mee en geef je nog een verhelderende aanvulling op jouw eigen conclusies.

Verhelderingssessie

met mijn helder horen, weten, voelen en zien kan ik je snel helderheid geven in de wirwar van gedachten. Ik ontrafel jouw mindf*ck, waardoor jij door de bomen het bos weer kunt zien en voelen welke stap je te zetten hebt. En ik laat je jouw ‘probleem’ vanuit een hoger perspectief zien, vanuit de ziel als het ware: waarom gebeurt dit nu op deze manier?

Even voorstellen…

Ik ben Dorien Bastiaans. Ik woon in Breda en neem mijn cliënten mee het bos in om hen weer contact te laten maken met hun authentieke zelf. Daarvoor werk ik samen met de natuur, die ons alles spiegelt wat we mogen gaan zien.

Daarnaast zet ik mijn goed ontwikkelde zesde zintuig in. Daarmee kan ik je helder maken waarom gebeurt wat er gebeurt, en welke stappen je kunt zetten om weer op de rit te komen.

Vragen & Antwoorden

Er zijn dit jaar 3 mogelijkheden om aan Lorelei deel te nemen:

Op zaterdag 8 juli en zondag 9 juli kun je een losse dag langskomen (9.00-23.00 uur)

En er zijn twee 3-daagse festivals:

Van dinsdag 11 t/m donderdag 13 juli

Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juli

Je vindt alle informatie op de website van Lorelei.

Voor de workshop schrijf je je in tijdens de eerste dag van het festival, op het moment dat alle inschrijvingen voor iedereen starten.

Een consult kun je al van tevoren bij me boeken als je dat fijn vindt. Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier met daarin je naam en de dag en het tijdstip dat je het consult wenst.

Je kunt natuurlijk altijd een consult bij me boeken! Alleen gelden dan wel de tarieven die ik standaard reken (97 euro). Je krijgt daarvoor dan wel 2 volle uren samen met mij in het bos. Neem gerust contact met me op als je hierover meer wilt weten of een afspraak wilt inplannen.