Wat is jouw kerstboodschap?

Achter elk van deze winterse plaatjes schuilt een intuïtieve kerstboodschap.

Het werkt heel simpel:

  1. Kies de foto die jouw aandacht direct trekt
  2. Scroll naar beneden voor de boodschap achter je keuze
  3. Voel of de boodschap een gevoelige snaar raakt
  4. En doe er je voordeel mee!

Pas je niet te veel aan

Gun jezelf deze kerst voor jou en jou alleen. Dat klinkt misschien een beetje egoïstisch, maar als jij in staat bent om voor jezelf te kiezen en te bepalen waar jij behoefte aan hebt en daarvoor te kiezen, zullen ook de mensen om jou heen met jou meegenieten. Dus pas je niet teveel aan de wensen van anderen aan. Kijk gewoon lekker waar je zelf zin in hebt en maak er de mooiste kerst van die je ooit hebt beleefd.

Samen met de mensen die je liefhebt

Deze kerst draait voor jou om samenzijn met degene die je liefhebt. Vol liefde en harmonie samen spelletjes doen, samen voor de haard, samen film kijken, samen aan tafel… En voel elk moment dat je samen verblijft hoe veel deze mensen die met jou samen de kerst vieren voor jou betekenen. Je zult merken dat de liefde zich dan alleen maar verdiept. Geniet ervan.

Neem af en toe even een moment voor jezelf

Misschien voel je je deze kerst af en toe even bekneld tussen verschillende mensen om je heen. Zorg er dan op die momenten voor dat jij je even ontworstelt aan dat moment of aan die situatie. Neem even een moment voor jezelf om tot rust te komen en te voelen waar jij behoefte aan hebt. Op die manier kunnen kleine irritaties eigenlijk als het ware als sneeuw voor de zon weer verdwijnen. Neem op jouw moment rust, want dat zal je veel goed doen. We wensen je een kerst voor geluk, liefde en rust voor jezelf.

Het wordt een drukke Kerst!

Maak jij je maar op voor een Kerst vol plezier en beweging en festiviteiten en actie! Het wordt een drukke kerst en eigenlijk fleur jij daar helemaal van op. Na de kerst is er voldoende tijd voor jou om weer tot rust en tot jezelf te komen. Geniet, feest, drink, lach, eet, maak plezier met degene die je lief hebt. Of gewoon met jezelf. Doe waar jij zin in hebt en je zult merken dat dit een kerst wordt die voor altijd in jouw geheugen blijft gegrift. Geniet.

Ik ben benieuwd of de boodschap die je hebt ontvangen werkelijk aansluit op jouw kerst dit jaar. Laat je het me even weten? Dat kan via de knop hieronder.

Fijne feestdagen!