Intuïtieve boodschap: Terugblik op jouw 2021

Nieuw leven

2021 is bijna ten einde. 2022 staat voor de deur. Wat heeft het afgelopen jaar jou gebracht, waar sta je nu en waar mag je het komend jaar extra aandacht aan besteden? De boomstronken vertellen het je!

Welke foto trekt direct jouw aandacht?
Heb je een keuze gemaakt? Lees dan hieronder de intuïtieve boodschap achter jouw foto.

Nieuw leven

Er ontstaat ruimte voor wat nieuws

Je hebt een behoorlijk pittig jaar gehad. Het lijkt alsof er veel dingen zijn ingestort dit jaar, je af zijn genomen, of dat je afscheid hebt moeten nemen van bepaalde mensen of werk of thuissituatie, of wat dan ook.

Maar dat je nu ook ineens – vanuit  die chaos of die leegte – merkt dat daar ruimte is ontstaan voor iets nieuws en dat er ook daadwerkelijk iets nieuws aan het ontstaan is. Dat je een nieuw leven gaat krijgen, en er weer ruimte is voor misschien wel een stukje nieuwe jij.

Misschien voel je gelijk waar dit over gaat en misschien is het nog zo pril dat je het niet gelijk kunt plaatsen. Maar besef wel dat die ruimte er aan het komen is. En dat jouw afscheid moeten nemen van alles in dit jaar ook ergens goed voor is geweest; een soort van reset. Een reset van je leven, van jezelf, opdat er ruimte komt voor dat wat echt van belang is: dat wat écht past bij jou, dat waar jij gelukkig van wordt.

Nu is dit nieuwe leven nog maar een sprietje nieuw leven, maar je zult merken dat dit in het komend jaar steeds verder uit gaat groeien tot dat wat je vervult, waar je blij van wordt. Dus geef het gewoon de tijd en de ruimte en wees nieuwsgierig naar wat dit nieuwe leven voor jou inhoudt. En heb maar vertrouwen dat het iets prachtigs zal worden.

Nieuw leven

Maak contact met de mensen om je heen

Jij hebt je helemaal op jezelf teruggetrokken. Misschien wel niet alleen dit jaar, misschien ben je wel een type dat zich moeilijk opent voor anderen of moeilijk mensen vraagt om wat jij nodig hebt. Jij probeert het graag allemaal zelf te doen. Dat is natuurlijk wel iets krachtigs, dat jij je leven zelf kunt leven en dat jij je eigen dingen wel regelt.

Maar weet dat er om jou heen heel veel mensen zijn die jou willen helpen. Mensen die het niet fijn vinden om jou ongelukkig te zien en die je alle leven, alle plezier alle liefde en succes van de wereld gunnen. En die het maar wat graag zouden horen als zij een stukje mee kunnen lopen op jouw pad tot een succesvol leven. Niet per se op werkgebied, maar in het ontplooien van wie je in je diepste zelf bent.

Gun die mensen dat en gun vooral jezelf die hulp en die steun. Want je zult zien dat het leven dan een stuk makkelijker – moeitelozer – wordt. Dat je eigenlijk in een kortere tijd veel meer bereikt. En nog belangrijker: dat je je ook geliefd kunt voelen als je de hulp van die anderen aanvaart en ervaart.

Dus net zoals jij anderen graag wilt helpen – degene van wie je houdt als ze ergens in het leven tegenaan lopen – zo is dat ook omgekeerd. Zo zijn er ook vele mensen die jou het beste gunnen en die graag hun steentje bijdragen als ze kunnen.

Dus kijk eens of je in het nieuwe jaar wat vaker connectie kunt maken met de mensen om je heen en jezelf kunt laten zien, ook in je kwetsbaarheid. En dan zal je versteld staan van alles wat het leven en de liefde jou te bieden heeft.

natuur

Houd je gefocust op je doelen

Jij hebt dit jaar al veel opgeruimd. En je hebt overzicht gekregen in je leven. Je bent aan de slag gegaan met de vraag: wie ben ik en wat wil ik? En dat beeld wordt steeds helderder en helderder. Nu wordt steeds duidelijker voor jou waar jouw leven over gaat en waar je jouw tijd en energie aan wilt besteden. Dat geeft een opgeruimd gevoel.

Het is ook een soort van schone lei waarmee je het nieuwe jaar in gaat. En dat is heerlijk, want zo heb je er ook voor gezorgd dat jouw energie niet meer wegsijpelt naar dingen die jou niks opleveren.

Dus dit is prachtig. Ga het nieuwe jaar licht en open tegemoet. En houd je gefocust op je doelen; zorg dat je niet weer overspoeld raakt door alles wat er op je af komt, maar dat je de teugels zelf in handen houdt. Dan kan het alleen maar een prachtig, liefdevol en succesvol nieuw jaar worden. Een nieuw leven waarin je heel snel je doelen waar kunt maken.

de natuur

Laat je ballast los en geniet met volle teugen

Jij hebt een prachtig vol leven en jij geniet met volle teugen. Het is een heel fijn, zacht, liefdevol en een leven vol plezier. Jij wilt eigenlijk niets missen en stort je overal vol overgave in. En je geniet ervan met volle teugen.

Let op dat je niet te veel wilt. Dat je niet jezelf verliest in het doen van al die dingen. Kijk of je af en toe wat kunt voelen van de ballast die er nog zit. Wat zijn de dingen die jou eigenlijk niets opleveren? En kijk of je heel voorzichtig de keuze kunt maken om die dingen te laten vallen, daar afscheid van te nemen.

Ga eens op zoek naar deze zaken die jouw rijkelijk gevulde leven ietwat verzwaren. Je zult zien, als je die keuze kunt maken en jezelf daarvan kunt bevrijden, dat jouw leven dat nog leuker wordt.

Je mag afstand doen van dingen of mensen die je niet dienen. Dat mag; het is jouw leven. En geniet dan verder met volle teugen. Want mensen kunnen aan jou een voorbeeld nemen van hoe je kunt genieten van het leven. Geniet ook in 2022 weer verder. Maak het leven tot een feestje en kijk hoe je anderen daarmee kunt inspireren. Want het is geweldig.

Leuk om te horen hoe je jouw boodschap hebt ontvangen! Laat je me weten?