De boodschap achter de foto’s

Welke wortel kies jij?

Welke van de 4 foto’s trekt direct jouw aandacht?

Kies er 1, zonder er al te lang over na te denken, en lees de boodschap die hoort bij jouw foto hieronder.

Benieuwd of hij iets bij je teweeg brengt… Laat je het me weten?

Foto 1

Gun jezelf om ook te ontvangen

Jij houd je graag bezig met de buitenwereld en richt je veel op andere mensen. Jij staat altijd klaar voor anderen. Je bent gericht op andere mensen om te helpen, maar óók om het niet over jou te laten gaan.

Je trekt je graag terug in je holletje en laat jezelf niet zo makkelijk zien. Onze boodschap aan jou is: kom eens uit je holletje. En gebruik dat netwerk om je heen nou eens niet om te geven, maar om te ontvangen wat jíj wilt.

Want geloof het of niet, de mensen die zo veel krijgen van jou, willen jou ook dolgraag iets geven. Dus gun dat jezelf. Als je daartoe in staat bent, dan zal je al heel snel merken dat dit niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de relatie die je hebt met anderen. Omdat er dan veel meer balans komt in jullie relatie.

Foto 2

Zachtheid kan ook krachtig zijn

Het lijkt erop alsof je het moeilijk vindt je kwetsbaar op te stellen en je te laten zien zonder de extra stevigheid die je jezelf hebt aangeleerd. (Alsof je alleen op jezelf kan bouwen.)

Ons verzoek aan jou is om eens te kijken of je je wat kwetsbaarder kunt opstellen. En of je die poot die je daar zo stevig buiten jezelf hebt geplaatst wat kan verzachten.

Als je het aandurft om jezelf werkelijk in jouw kwetsbaarheid te laten zien aan de buitenwereld, zal je merken hoe je daar ook stevig kan zijn. Zonder die extra guard, die extra armour, die extra bescherming, dat masker wat je voor jezelf in het leven hebt geroepen om je minder angstig te voelen.

Je voelt je steviger door die maskers, maar weet dat juist zachtheid ook kracht kan zijn.

Foto 3

Wanneer ga jij genieten?

Wanneer kom jij eens tevoorschijn? Wanneer durf jij jezelf volledig te laten zien? Wanneer durf jij te gaan genieten van de wereld? Wanneer durf jij jezelf te gaan gunnen om alles te ontvangen wat deze wereld jou te bieden heeft?

Kom maar buiten kijken. Er is zo veel moois wat op jou wacht. Je hoeft alleen maar de moed te verzamelen om jezelf te laten zien en de wereld te gaan verkennen. Want er ligt zo veel prachtigs voor jou in het verschiet.

En wees maar niet bang, want wij (van boven)  zijn er om jou te steunen op jouw avontuur, op jouw ontdekkingstocht naar jouw Zelf.

Foto 4

Investeer in de relatie met mensen van wie je houdt

Als je deze foto hebt gekozen, dan ben je een heel zachtaardig persoon die heel veel liefde te geven heeft en die heel benaderbaar is. Wat we jou willen zeggen is dat het niet verkeerd is om af en toe grenzen te stellen richting andere mensen.

Je mag loslaten dat je iedereen het voordeel van de twijfel geeft en ze daarin soms net iets verder laat gaan dan goed is voor jou. Je mag leren dat de relatie met jezelf net zo belangrijk is als de relatie met anderen.

Werk aan de relatie met mensen om wie je werkelijk geeft in plaats van dat je iedereen te vriend wilt houden. Investeer in de diepte en niet in de breedte.