Durf jij je te laten prikkelen?

Wat geloof jij diep van binnen? Wat vind jij belangrijk? Wie ben jij? Ik help je met mijn wekelijkse inspiratiemails op weg naar jouw authentieke ik. Mijn waarheid helpt je jouw waarheid vinden.

Durf je het aan? Schrijf je dan hieronder in.

Even voorstellen…

Ik ben Dorien Bastiaans en woon in Breda. Ik neem mijn cliënten mee het bos in om hen weer contact te laten maken met hun authentieke zelf. Daarvoor maak in gebruik van de natuur en mijn goed ontwikkelde zesde zintuig.

Tijdens de sessies word ik zelf ook vaak verrast door de mooie inzichten die naar boven komen. In mijn wekelijkse inspiratiemails en blogs deel ik ze graag.

Niet als waarheid, maar ter overdenking. Als uitnodiging om te voelen wat voor jou waar is. En zo steeds een stapje dichter bij jouw authentieke zelf te komen.

illustratie vliegende kraanvogel zwart wit

Mijn inspiratiemails

  • Verkennen de wereld van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

  • Nodigen je uit om na te denken over jouw waarheid. Wat klopt voor jou en wat niet? Wat past bij jou? Hoe wil jij leven?

  • Brengen je zo dichter bij jouw authentieke zelf. Wie ben jij heel diep van binnen?

Anderen over mij

Els: “Met haar intuïtie, gevoeligheid en waarneming komt Dorien daar waar velen niet komen.”

Rachel: “Dorien kan zo tot de kern komen en helder en duidelijk communiceren. Puurheid, helderheid, inzicht geven, en liefdevol confronteren zijn dingen die ik voel als ik in haar nabijheid ben.”

Judith: “Dorien is heel diep verbonden met haar diepe innerlijke wijsheid. Haar gevoeligheid, helderheid, oprechtheid en eerlijkheid zijn haar kracht.”