Inschrijven sessies Soul Body Fusion

Dorien Bastiaans

Speciale aanbieding voor sisters Vrouwenfestival Lorelei

Wat leuk dat je gebruik wilt maken van mijn speciale aanbieding Soul Body Fusion voor Lorelei sisters!

Het was leuk je te ontmoeten en ik ben benieuwd wat onze festivalsessie jouw gebracht heeft.

Het meest ideale is als de tweede sessie Soul Body Fusion binnen een week na jouw eerste sessie plaatsvindt. En daarna de derde sessie binnen twee weken. Dan zou je dus in een tijdsbestek van drie weken drie sessies hebben ontvangen.

Aanbieding

Je kunt je aanbieding verzilveren door het contactformulier in te vullen en naar mij te verzenden. Ik neem dan binnen twee werkdagen contact met je op, zodat we snel een moment kunnen inplannen voor jouw tweede sessie.

Je ontvangt een factuur voor het gehele actiebedrag van 50 euro. Het is mogelijk deze met Tikkie te voldoen.

Tot snel?!

Ik maak graag gebruik van de Lorelei-aanbieding!