Traject ‘Nooit meer overprikkeld

In het traject ‘Nooit meer overprikkeld’, leer je hoe je beter kunt omgaan met alle prikkels die dagelijks op je afkomen. Je krijgt stap voor stap een hele simpele techniek aangeleerd die je helpt om bij jezelf te blijven en prikkels buiten je te laten. Harde geluiden, fel licht, energieën van anderen én niet te vergeten je eigen gedachten hebben minder vat op je. Het resultaat: je voelt je meer ontspannen onder allerlei omstandigheden.

Weten of dit groepstraject jouw leven ook kan verbeteren? Doe dan de gratis HSP-test.

In september 2020 gaat een groepstraject van start, op de vrijdagochtend in Breda. Het zijn in totaal 8 bijeenkomsten, met telkens twee weken tussenpauze. De groep is maximaal 8 personen. De investering voor een groepstraject is 333 euro.

Traject:
Data: 4 en 18 september, 2,16 en 30 oktober, 13 en 27 november, 10 december
Tijdstip: 09.00 tot  11.30 uur
Locatie: Mastbos Breda

Direct inschrijven kan via het formulier hiernaast. Wil je meer weten? Bel of mail me dan gerust!

Liever 1 op 1?

Wil je liever één-op-één met mij aan de slag? Dat kan! We zien elkaar dan 9 keer in het Mastbos. Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur. De investering voor een privétraject is €777

“Dorien heeft mij begeleid om te leren gaan met mijn HSP. Dit bleek een schot in de roos. Geen gedoe met denkbeeldige bubbels waar je jezelf in zet, maar heldere duidelijke stappen welke echt werken! #dankbaar”

Pauline