Ben jij hooggevoelig ?

  • Heb jij last van harde geluiden?
  • Is (zon)licht al snel te fel voor je?
  • Kun jij je moeilijk concentreren met een telefonerende collega naast je?
  • Zijn verjaardagsfeestjes of avonden in de kroeg een crime?

Dan zou het zo maar eens kunnen dat je hooggevoelig bent.

1 op de 5

1 op de 5 mensen is hooggevoelig of hoogsensitief. Dat is geen aandoening of ziekte. Je hersenen werken gewoon op een andere manier. HSP’ers hebben moeite met het filteren van prikkels, zoals geluid en licht. Alles lijkt zo maar binnen te komen. Daarnaast kost het verwerken van die prikkels een HSP’er ook nog eens veel energie. Dat alles zorgt er vaak voor dat een HSP’er aan het einde van een dag helemaal opgebrand is.

Nooit meer overprikkeld

In het traject ‘Ontspannen bij jezelf zijn’, leer je:

* hoe je meer vanuit ontspanning kunt leven
* beter voelen waar jij behoefte aan hebt
* op te komen voor jouw wensen
* jouw grenzen beter aan te geven
* de schoonheid van de wereld te zien
* je gedachtenstroom tot rust te krijgen

Tijdens het traject ‘Ontspannen bij je zelf zijn’ komen we 8 keer bij elkaar in het Mastbos in Breda. De sessies duren 1,5 tot 2 uur. Je kunt het traject 1-op-1 volgen of in een klein groepje van maximaal 4 personen. Het is maar net wat je voorkeur heeft.

Wil je meer weten of je direct opgeven? Neem dan contact met me op. Dan gaan we snel aan de slag!

“Dorien is heel open en puur. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ze heeft mij tijdens het hsp-traject geleerd om bij mezelf te blijven. Dit doet ze op een relaxte manier, met heldere uitleg en direct toepasbare oefeningen. De sessies in het bos hebben een grote toegevoegde waarde. Dit was waar ik al lang naar op zoek was.”

Monique

“Dorien heeft me geholpen rust te vinden, rust in mijn hoofd én in mijn lijf. En daarmee kan ik beter bij mezelf blijven en laat ik me minder mee slepen door alles om me heen. De sessies waren in het bos, een heerlijke en fijne plek om dichtbij jezelf te komen. Haar respect waarmee ze met de deelnemers werkte vond ik heel fijn.”

Margriet

“Dorien heeft mij begeleid om te leren gaan met mijn HSP. Dit bleek een schot in de roos. Geen gedoe met denkbeeldige bubbels waar je jezelf in zet, maar heldere duidelijke stappen welke echt werken! Dankbaar.”

Pauline