Verlang jij ernaar helemaal jezelf te kunnen en mogen zijn? Waar en wanneer je maar wilt? Maar weet je niet goed waar te beginnen, of überhaupt wie je eigenlijk bent?

Dat is niet gek. In onze maatschappij is ‘jezelf zijn’ een hele uitdaging. Om te worden geaccepteerd, hebben we vaak het gevoel ons te moeten aanpassen aan ‘hoe het heurt’. Om er na een x aantal jaar achter te komen dat we ver zijn afgedreven van wie we werkelijk zijn…

Hoe zou het zijn als je:

 • weer voelt wie je werkelijk bent en wat je diep vanbinnen wilt?

 • de dingen kunt doen die jij diep van binnen wenst en de keuzes kunt maken die bij je passen?

 • je leven bewust kunt gaan leven en kunt inrichten precies zoals het goed voelt voor jou?

 • een leven kunt gaan creëren dat je diep vervult?

Groepstraject

In het groepstraject ‘Zijn wie je bent’ ga je je op zoek naar… jou. Naar de authentieke IK die verscholen zit onder alle laagjes, patronen, maskers die er door het leven heen zijn ontstaan. Je gaat weer opnieuw contact maken met je kern, je essentie, je diepste IK die precies weet wat wie ze is en wat ze wil. En die daarvoor gaat!

Want alleen als je jezelf goed kent en kunt voelen wat werkt voor jou, kun je een leven creëren dat je vervult. Ben jij KLAAR met je voortkabbelende leventje dat je weinig vervulling geeft?

Zet dan nu jouw eerste stap naar een leven wat je werkelijk past.

Caroline: “Ik voelde me veilig om eerlijk naar mezelf te kijken en kon zo dieper in mezelf contact maken met wie ik werkelijk ben. Het is frappant hoe de natuur en ook de creatieve sessies me zo veel meer vertellen over mezelf dan ik zelf dacht te weten. Ik heb mezelf deze weken echt beter leren kennen.”

Dit kun je verwachten:

Het traject bestaat uit 6 sessies van 2 tot 2,5 uur.
We werken afwisselend in het Mastbos in Breda en in het sfeervolle pand van Zero-Point in Breda.
Tijdens de bossessies maak je met natuurcoaching en mindsfulnessoefeningen weer contact met je werkelijke zelf.
In de sessies binnen gaan we creatief aan de slag met pen en papier, of verf, of kleurpotloden. Heel laagdrempelig, maar super effectief om weer wat nieuws over jezelf te ontdekken.
Er is plaats voor maximaal 6 personen, zodat er een veilige setting ontstaat en er voldoende tijd is voor persoonlijke aandacht.
De bijeenkomsten zijn op de vrijdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur op de volgende data in 2022: 4/11, 18/11, 2/12, 23/12, 30/12.
Jouw investering in dit traject is 297 euro.

Het programma

Workshop 1: 

In het bos krijg je met natuurcoaching helder je hoe je leven er momenteel uit ziet. Je ziet waar het knelt en wat er nodig is om weer in flow te geraken.

Workshop 2:

In deze workshop gaan we creatief aan de slag en bekijk je jezelf eens op een andere manier. Wat laat jij aan de buitenkant zien en wie ben je werkelijk? Deze sessie is heel krachtig en vaak ontroerend.

Workshop 3: 

In het bos ga je ervaren hoe de natuur je helpt om contact te maken met jezelf. Laat je verassen door de effectiviteit die vertragen alleen al je brengt! (En weet dat je nooit meer hetzelfde door een bos zal lopen.)

Workshop 4:

Flowschrijven is een zeer effectieve en leuke manier om te ontdekken wat er diep van binnen in je leeft. De techniek is supersimpel, maar brengt je direct in contact met jouw innerlijke wijsheid.

Workshop 5:

In deze finalesessie verzamel je al jouw talenten en kwaliteiten en leer je die effectief inzetten in het dagelijks leven. Geloof me; na deze sessie voel je je superkrachtig en klaar om de wereld in je nieuwe IK tegemoet te treden!

Na het traject ‘Zijn wie je bent’

 • Heeft je persoonlijke groei een boost gekregen. Je bent je meer zelfbewust en kunt (nog beter) voelen welke keuzes het beste bij je passen. Zowel op persoonlijk vlak als op het gebied van werk.

 • Voel jij je weer wie je werkelijk bent en dat dat goed genoeg is. Zodat je je vrijer voelt in contact met anderen.

 • Weet je hoe je contact kunt maken met jouw intuïtie en hoe je dat kunt inzetten in je dagelijks leven.

 • Heb je antwoorden op vragen die je helpen om je leven weer te sturen in een richting die jou gelukkig maakt.

 • Heb jij helder welke verlangens er diep in jou sluimeren, zodat je stapjes kunt gaan zetten om je dromen waar te maken.

 • Weet je welke stappen jij kunt zetten om je de teugels van jouw leven weer stevig in eigen handen te nemen en het leven te creëren waar je blij van wordt.

 • Heb jij tools voor het leven in handen die je altijd en overal kunnen inzetten om steeds weer wat dichter bij jezelf te komen.

Jeroen: “De oefeningen zijn eenvoudig en in combinatie met als omgeving de pure natuur werkt voor mij fantastisch. Ik leer er vooral bij mijn gevoel te kunnen komen en daarop te kunnen en mogen vertrouwen. Ik ben op die manier werkelijk wat dichter bij mezelf gekomen.”

Joëlla: “Ik heb dit traject ervaren als een laagdrempelige manier om écht dichter bij mezelf te komen. Een momentje voor mezelf om te voelen wat er leeft in mij en de mogelijkheid om daar rustig en zonder enige druk bij stil te staan. Na elke sessie had ik het gevoel dat er iets van me af was gevallen en voelde ik me lichter.”

Vragen en antwoorden

Vooralsnog coach ik enkel in Breda. Voel je dat je heel graag met me wilt werken, maar lukt het je echt niet om naar Breda te komen? Neem dan alsjeblieft contact met me op via het formulier hieronder. Dan vinden we vast wel een manier.

Laat het me even weten als je graag wilt deelnemen, maar deze dagen je nét niet goed uitkomen. Ik probeer bij een volgend traject dan rekening te houden met jouw wensen.

Mijn ervaring is dat mensen zich in mijn groepen verrassend snel veilig voelen om zich te openen en hun proces te laten stromen. Mocht je dat toch moeilijk vinden, dan is een individueel traject voor jou misschien wel heel geschikt.

Ik ga altijd op pad, mits het echt onverantwoord is. Als het stormt buiten, of er sprake is van hevige sneeuwval of gladheid, dan verzetten we de afspraak gewoon. Regen is voor mij geen reden voor het cancelen van een afspraak.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de plek waar we afspreken. (Stouwdreef1, te Breda)

Het Mastbos is bereikbaar met het openbaar vervoer, maar houdt wel rekening met een 33 minuten reistijd van het centraal station naar het bos. De dichtstbijzijnde bushalte is Willem van Oranjelaan.

Zero-Point ligt op 8 minuten lopen vanaf het Centraal Station in Breda en is dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op de Teteringsedijk in Breda (5 minuten loopafstand). Hier vind je meer informatie.

Heb je een andere vraag? Stel hem gerust!