Heb je veel, maar voel je je tóch niet echt gelukkig? En voelt je leven vaak een beetje saai of kleurloos? Dan wordt het hoog tijd dat je een leven gaat creëren wat je werkelijk past.

Vaak laten we het leven ons een beetje overkomen. We rollen van de een in de andere baan of relatie. Of zijn onszelf een beetje verloren in de zorg voor het gezin. En komen er dan tussen ons 35 en 40ste levensjaar achter dat het leven dat we leven ons niet echt vervult… Herken je dat?

Hoe zou het zijn als je:

 • weer voelt wie je werkelijk bent en wat je diep vanbinnen wilt?

 • de dingen kunt doen die jij diep van binnen wenst en de keuzes kunt maken die bij je passen?

 • je leven bewust kunt gaan leven en kunt inrichten precies zoals het goed voelt voor jou?

 • een leven kunt gaan creëren dat je diep vervult?

Groepstraject

In het groepstraject ‘Dichter bij Jezelf’ ga je je op zoek naar… jou. Naar de authentieke IK die verscholen zit onder alle laagjes, patronen, maskers die er door het leven heen zijn ontstaan. Je gaat weer opnieuw contact maken met je kern, je essentie, je diepste IK die precies weet wat wie ze is en wat ze wil. En die daarvoor gaat!

Want alleen als je jezelf goed kent en kunt voelen wat werkt voor jou, kun je een leven creëren dat je vervult. Ben jij KLAAR met je voortkabbelende leventje dat je weinig vervulling geeft?

Zet dan nu jouw eerste stap naar een leven wat je werkelijk past.

Chantal: “Dorien is heel goed in het naar boven halen van informatie en wijsheid die al in je diepste kern aanwezig is. De omgeving van het bos heeft een positieve bijdrage geleverd aan het hele proces en deed ook uitstekend dienst als metafoor, wat verrassende inzichten met zich meebracht. Dorien heeft me echt geholpen om een aantal zaken helder te krijgen waardoor ik een enorme stap voorwaarts heb kunnen maken en ze doet dit zo vanuit haar hart! Ik ben dankbaar dat ik dit samen met haar heb kunnen doen en gun dit iedereen!”

Dit kun je verwachten:

Het traject bestaat uit 6 sessies van 2 tot 2,5 uur.
We werken afwisselend in het Mastbos in Breda en in het sfeervolle pand van Zero-Point in Breda.
Tijdens de bossessies maak je met natuurcoaching en mindsfulnessoefeningen weer contact met je werkelijke zelf.
In de sessies binnen gaan we creatief aan de slag met pen en papier, of verf, of kleurpotloden. Heel laagdrempelig, maar super effectief om weer wat nieuws over jezelf te ontdekken.
Er is plaats voor maximaal 6 personen, zodat er een veilige setting ontstaat en er voldoende tijd is voor persoonlijke aandacht.
De bijeenkomsten zijn op de vrijdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur op de volgende data in 2022: 23/9, 7/10, 21/10, 4/11, 18/11, 25/11.
Jouw investering in dit traject is slechts 297 euro.

Na het ‘Dichter bij Jezelf’ groepstraject

 • Voel jij je weer verbonden met je ware IK. Je voelt steeds beter wie je bent en wat je wilt en kunt dit inzetten bij het creëren van een leven dat je past en vervult.

 • Weet je hoe je contact kunt maken met jouw intuïtie en hoe je dat kunt inzetten in je dagelijks leven.

 • Heb je antwoorden op vragen die je helpen om je leven weer te sturen in een richting die jou gelukkig maakt.

 • Heeft je persoonlijke groei een boost gekregen. Je bent je meer zelfbewust en kunt (nog beter) voelen welke keuzes het beste bij je passen. Zowel op persoonlijk vlak als op het gebied van werk.

 • Heb jij helder welke verlangens er diep in jou sluimeren, zodat je stapjes kunt gaan zetten om je dromen waar te maken.

 • Heb jij tools voor het leven in handen die je altijd en overal kunnen inzetten om steeds weer wat dichter bij jezelf te komen.

 • Weet je welke stappen jij kunt zetten om je de teugels van jouw leven weer stevig in eigen handen te nemen en het leven te creëren waar je blij van wordt.

Jeroen: “Dankzij de begeleiding van Dorien met daarin de vrije invulling van de oefeningen door je te kunnen laten leiden door je gevoel, merk ik dicht bij mezelf te komen. Iets dat met het brein nooit te bereiken is ervaar je hier zeker als je er jezelf voor openstelt. De oefeningen zijn eenvoudig en in combinatie met als omgeving de pure natuur werkt voor mij fantastisch. Ik leer er vooral bij mijn gevoel te kunnen komen en op mijn gevoel te kunnen en mogen vertrouwen. Ook de verbinding die ik geregeld mis kan ik hier soms terugvinden en dat is me veel waard.
Dorien geeft je de ruimte die je nodig hebt en begeleidt je op een vriendelijke en aandachtige wijze. Wat ik erg prettig vind.”

Joëlla: “Ik heb dit traject ervaren als een laagdrempelige manier om écht dichter bij mezelf te komen. Een momentje voor mezelf om te voelen wat er leeft in mij en de mogelijkheid om daar rustig en zonder enige druk bij stil te staan.

Werken aan mezelf is best zwaar, maar de energie die het me heeft gekost is zeker de moeite waard geweest. Na elke sessie had ik het gevoel dat er iets van me af was gevallen en was er een soort van opluchting. En ik was elke keer weer nieuwsgierig naar de volgende sessie.

Dorien begeleidt op een nuchtere en niet oordelende manier en stelt de juiste vragen. Ze weet ook vaak ‘raadsels’ bij mezelf of bij anderen op een heldere manier toe te lichten. Het bos vind ik ook een fijne rustgevende plek, waar je niet snel afgeleid raakt.

Vragen en antwoorden

Vooralsnog coach ik enkel in Breda. Voel je dat je heel graag met me wilt werken, maar lukt het je echt niet om naar Breda te komen? Neem dan alsjeblieft contact met me op via het formulier hieronder. Dan vinden we vast wel een manier.

Laat het me even weten als je graag wilt deelnemen, maar deze dagen je nét niet goed uitkomen. Ik probeer bij een volgend traject dan rekening te houden met jouw wensen.

Mijn ervaring is dat mensen zich in mijn groepen verrassend snel veilig voelen om zich te openen en hun proces te laten stromen. Mocht je dat toch moeilijk vinden, dan is een individueel traject voor jou misschien wel heel geschikt.

Ik ga altijd op pad, mits het echt onverantwoord is. Als het stormt buiten, of er sprake is van hevige sneeuwval of gladheid, dan verzetten we de afspraak gewoon. Regen is voor mij geen reden voor het cancelen van een afspraak. Sterker nog: je zult zien dat de weersomstandigheden eigenlijk altijd een functie hebben in de sessie.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de plek waar we afspreken. (Stouwdreef1, te Breda)

Het Mastbos is bereikbaar met het openbaar vervoer, maar houdt wel rekening met een 33 minuten reistijd van het centraal station naar het bos. De dichtstbijzijnde bushalte is Willem van Oranjelaan.

Zero-Point ligt op 8 minuten lopen vanaf het Centraal Station in Breda en is dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op de Teteringsedijk in Breda (5 minuten loopafstand). Hier vind je meer informatie.

Heb je een andere vraag? Stel hem gerust!