Merk je dat je het leven wel heel serieus neemt?
Voel je de verantwoordelijkheden drukken op je schouders?
Heb je het idee dat je nu je volwassen bent, je ook volwassen moet gedragen?
En voelt het leven daardoor eigenlijk wel heel ZWAAAAAAAR?

Komende zaterdag (12 februari) laat ik je voelen hoe het ook anders kan. Wat lichter, wat luchtiger. We gaan ontdekken waar jij in je volwassen leven wat speelsheid kunt brengen, zodat jouw leven, inclusief je volwassen taken, ook wat leuker kan worden. 

Ga je mee, buiten spelen?

Eén groepssessie  met mij kan jou al inzicht geven in waar de angel zit, waar je pijn, welke verlangens je diep in jezelf koestert en wat er nodig is om het leven te creëren dat jou zielsgelukkig maakt.

Een boswandeling met mij is dan ook niet zo maar een boswandeling.

  • Het is vertragen, voelen, verkennen, ontdekken, je laten verwonderen, je openstellen, de diepte in.

  • Het is de natuur haar werk laten doen. Door haar jou te laten spiegelen.

  • Het is toevalligheden en symbolen vertalen naar wat klopt voor jou.

  • Het is jezelf en de wereld om je heen (en daarbuiten) leren zien in een nieuw perspectief.

  • Het is contact maken met jezelf, de natuur en de wijsheid van het universum (als je dat wilt).

Marijke: “Het was fijn om op deze manier met mezelf bezig te zijn. Niet nadenken, wikken en wegen, maar gewoon spontaan iets maken met mijn handen, zonder precies te weten waarom ik het op die manier deed. Mooi ook om het aan elkaar te laten zien, en samen te kijken wat er uit de stillevens sprak.”

Chantal: “Dorien is heel goed in het naar boven halen van informatie en wijsheid die al in je diepste kern aanwezig is. De omgeving van het bos heeft een positieve bijdrage geleverd aan het hele proces en deed ook uitstekend dienst als metafoor, wat verrassende inzichten met zich meebracht. Dorien heeft me echt geholpen om een aantal zaken helder te krijgen waardoor ik een enorme stap voorwaarts heb kunnen maken en ze doet dit zo vanuit haar hart! Ik ben dankbaar dat ik dit samen met haar heb kunnen doen en gun dit iedereen!”

Dit kun je verwachten:

Een bossessie is onderzoeken, voelen, ontdekken. Alles begint hier, bij jou. Met tijd en ruimte maken voor jezelf. En je hoef het niet alleen te doen. De natuur spreekt, en ik help je vertalen.

Over de ‘Come out and play’ bossessie:

We verzamelen om 10.00 uur in Het Mastbos. Vóór Restaurant Den Deijl, aan de Marellenweg 8 te Breda.
De groep is maximaal 6 personen, zodat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt.
De sessie duurt – afhankelijk van de groepsgrootte – ongeveer 2,5 uur.
Onderweg krijg je een kopje thee of koffie met wat lekkers.
We gaan aan de slag met de vraag: wat vind jij dit jaar belangrijk en hoe je dat kunt bereiken?
Daarvoor werken we samen met wat de natuur ons vertelt.

“And into the forest I go…
To loose my mind and find my soul”
      John Muir

Na de samen ‘Come out and play’ bossessie

  • Voel je hoe jouw leven lichter en speelser kan, zodat je meer plezier ervaart.

  • Maak je echt contact met jezelf en de natuur en ga je ervaren hoe dat voelt en wat het je kan brengen.

  • Voel je hoe je contact kunt maken met jouw innerlijk kind en hoe je dat kunt inzetten in je dagelijks leven.

  • Sta jij weer in contact met de speelsheid in jezelf, die van volwassen zaken wat zwaarte wegneemt.

  • Voel jij je opgeladen en huppel jij een stuk lichter het bos weer uit.

Marijke: “Dorien begeleidde de groepsworkshop op een prettige, lichtvoetige manier en wist een gemoedelijke, veilige sfeer te creëren waarin ruimte was voor humor, verbazing, verdriet, verstilling en alles wat er zich aandiende. Het heeft me inzicht en inspiratie gegeven. Als ik nu door de natuur loop, kijk ik wat mijn aandacht trekt en laat dat tot mij spreken.”

Emilie: “Het voelde voor mij altijd heel fijn, gewoon het bos in met Dorien en praten over wat dan ook. Alleen het wandelen was al een stukje tijd voor mezelf, voet voor voet neerzetten in die omgeving was al heel goed. Altijd was het mooi op een diepe manier. Ik kijk terug op een heel prettig en waardevol traject waarin ik allerlei dingen heb meegekregen om verder te groeien”

Olga: “Dorien heeft een prachtige combinatie van eigenschappen en vaardigheden: aan de ene kant is zij heel nuchter en staat zij met beide benen op de grond, aan de andere kant kan ze precies voelen wat je als klant ervaart en nodig hebt. Ze lijkt een perfecte manier gevonden te hebben om je te helpen je eigen kern te vinden door middel van mooie wandelingen in het betoverende Mastbos, goede gesprekken, maar ook stilte en meditatie… En zo heeft zij mij geholpen om op eigen kracht in een paar maanden uit een burn-out te komen. Ik ben dankbaar dat ik Dorien ontmoet heb. ”

Vragen & Antwoorden

Ik ga altijd op pad, mits het echt onverantwoord is. Als het stormt buiten, of er sprake is van hevige sneeuwval of gladheid, dan verzetten we de afspraak gewoon. Regen is voor mij geen reden voor het cancelen van een afspraak. Sterker nog: je zult zien dat de weersomstandigheden eigenlijk altijd een functie hebben in de sessie.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de plek waar we afspreken. (Stouwdreef 1, óf Marellenweg 8 te Breda)

Het Mastbos is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is die aan de Willem van Oranjelaan (bus 6 richting Meerseldreef). Van daaruit loop je in een kwartiertje het bos in.