Wat doet energie voor jou?

Heb je last van spanning, verdriet, boosheid, twijfel, somberte, of zitten je andere gevoelens in de weg? Of loop je al een tijdje met lichamelijke pijntjes waarvan de oorzaak onbekend is? Een energetische behandeling kan al snel verlichting brengen. Bij een healing geef ik levensenergie door met mijn handen. De energie doet precies wat nodig is. Ik kan daar niet in sturen.
De meeste mensen voelen bij een behandeling iets gebeuren in hun lijf. Een stroming, rust, warmte, ontspanning of wat dan ook; dat is voor iedereen anders. Sommigen voelen niets of vallen direct in slaap; alles is goed.
Soms voel je direct na een behandeling wat deze jou heeft gebracht. En soms blijkt pas maanden later wat het in werking heeft gezet. Maar dát het iets doet, dat is zeker.

Op afstand

Werken met energie werkt ook op afstand en zelfs met vele mensen tegelijk. Puur Natuur Coaching geeft geregeld groepshealings op afstand. Wil je op de hoogte blijven van deze sessies? Laat dan hiernaast even je naam en mailadres achter. Dan ontvang je mijn berichten automatisch in je postvak.

inspiratiemails

inschrijven voor de nieuwsbrief

Belangrijk om te weten

Even voor de duidelijkheid: ik ben geen dokter en heb geen medische achtergrond! Hoewel sommige fysieke klachten met een behandeling aanzienlijk kunnen verminderen, moet u bij medische aandoeningen echt uw huisarts benaderen.

Weet ook dat energetische behandelingen de werking van bepaalde medicatie kan beïnvloeden. Heeft u momenteel chemotherapie of moet u worden geopereerd? Dan is een energetische behandeling niet aan te raden.

Wat anderen hebben ervaren

“In het begin leek ik weinig te ervaren en lag m’n focus op een ontspannen ademhaling. Opeens bemerkte ik een verhoogde hartslag en het gevoel alsof er een soort prettig warme, licht drukkende ‘deken’ over m’n hoofd en bovenlijf heen kwam. In de buikregio voelde ik een licht gespannen sensatie en warmte rondom hartregio. Enorm fijne krachtige energie!
Na afloop voelde ik me heerlijk ontspannen en een lichte vermoeidheid. Vannacht enorm diep geslapen en nu een fijne rust in m’n lijf en hoofd. De rust in m’n hoofd is voor mij best opmerkelijk, aangezien deze doorgaans standaard ‘aan’ staat.
Wat een prachtige gezamenlijke boodschap is er door gekomen. Voor mij erg herkenbaar! Dankjewel voor deze bijzondere ervaring!”

Wilma‘Enorm fijne krachtige energie!’

“Lieve Dorien. Hier in Oostenrijk was de liefde duidelijk te voelen. Het was erg fijn. Zo’n mooie energie. Dank je wel lieve Dorien voor deze mooie, fijne, maar vooral liefdevolle ervaring.”

Rianne‘De liefde was duidelijk te voelen’

“Wow. Ik was zo weg in een andere wereld. Ik heb met een groep op een pad gelopen, daarna in een kring gestaan hand in hand om een heel mooi helder licht. Mijn voeten gingen tintelen, mijn handpalmen stromen. Heel bizar. Ben benieuwd hoe ik slaap vannacht. Dank voor jouw healing vanavond. Echt bijzonder.”

Karin‘In een andere wereld’

Dank je wel Dorien, heel bijzonder en zo krachtig, ik ben nog herstellende van gordelroos en het was net of ik schoon gewassen werd, alsof alle energie die niet gezond meer was weg gespoeld werd. Voelde ook allerlei bewegingen in mijn rug daar waar het begon met de uitslag. Maar het mooiste was dat de verbinding met mijn lichaam weer terug is. Dank je wel, dank aan de energie, heel blij en licht.”

Silvia‘Heel bijzonder en zo krachtig’

“Thanx Dorien, mooi om dit te ervaren. M’n buik ging ontzettend borrelen en na een opgevoerde druk op m’n hoofd nam het af en werd alles rustig. Regelmatig voelde ik het stromen langs mijn onderbuik, eierstokken, vagina en benen. Jep. Echt! Uiteindelijk werd het zo diep ontspannen dat ik wakker schrok van de wekker die ik toch maar even had gezet. De dag na de healing merkte ik ook verandering… van denken naar doen! Lovely to see dat de eerste vinkjes al op m’n wanna-do-list staan.”

Linda‘Alles werd rustig’

“Wauw, wat een bijzondere ervaring!! De verbinding enorm gevoeld, geraakt door de hoeveelheid energie welke zo voelbaar was. Spanning in mijn keelgebied gevoeld, in het begin van de sessie moeite met goed in en uitademen. Later in de sessie meer rust en gevoel van innerlijke verbondenheid. Geraakt door de hoeveelheid liefde die ik in om mij heen voelde. Dank voor deze bijzondere ervaring.”

Rachel‘Geraakt door de liefde om me heen’