Wat anderen Over mij vertellen

“Dorien heeft me geholpen rust te vinden, rust in mijn hoofd én in mijn lijf. En daarmee kan ik beter bij mezelf blijven en laat ik me minder mee slepen door alles om me heen. De sessies waren in het bos, een heerlijke en fijne plek om dichtbij jezelf te komen. Haar respect waarmee ze met de deelnemers werkte vond ik heel fijn. Dank Dorien!”

MargrietHSP-traject

“Dorien is heel open en puur. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ze heeft mij tijdens het hsp-traject geleerd om bij mezelf te blijven. Dit doet ze op een relaxte manier, met heldere uitleg en direct toepasbare oefeningen. De sessies in het bos hebben een grote toegevoegde waarde. Dit was waar ik al lang naar op zoek was. Dankjewel Dorien!”

MoniqueHSP-traject

Dorien heeft mij begeleid om te leren gaan met mijn HSP. Dit bleek een schot in de roos. Geen gedoe met denkbeeldige bubbels waar je jezelf in zet, maar heldere duidelijke stappen welke echt werken! #dankbaar

PaulineHSP-traject

“Dorien is betrokken, alert en ontspannen. Ze heeft een positieve insteek en een relaxte manier van werken. Het weekend weg met haar heeft mij ruimte en rust en mij meer bij de natuur en mijn gevoel gebracht. En dat voelt goed!”

IrmaWeekend Terug bij jezelf
Wat is Dorien bijzonder en wat is het bijzonder wat ze doet! Zelfs op (grote) afstand is haar energie en aandacht duidelijk voelbaar. Mijn lichaam reageert en ik kan voelen waar ze werkt.
De inzichten die ze naderhand deelt aan de telefoon of in een berichtje, zijn spot-on en maken dat wat er speelt weer even helder en duidelijk voor me wordt. Het geeft richting en focus en geeft me vertrouwen (hét woord voor dit moment in m’n leven en ook teruggeven door Dorien). Een live sessie is geweldig, maar ook op afstand gebeuren er interessante dingen en is dus zeker de moeite waard om te ondergaan!
Dankjewel lieve Dorien!
Biancaenergiebehandeling (op afstand)

Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Dorien en heb veel inzichten mogen ervaren. Dorien is heel goed in het naar boven halen van informatie en wijsheid die al in je diepste kern aanwezig is. De omgeving van het bos heeft een positieve bijdrage geleverd aan het hele proces maar deed ook uitstekend dienst als metafoor, wat verrassende inzichten met zich meebracht. Dorien heeft me echt geholpen om een aantal zaken helder te krijgen waardoor ik een enorme stap voorwaarts heb kunnen maken en ze doet dit zo vanuit haar hart! Ik ben zo dankbaar dat ik dit samen met haar heb kunnen doen! Ik gun dit iedereen!

Dankjewel lieve Dorien!

ChantalNatuurcoaching
“Dorien heeft mij hele fijne handvaten gegeven hoe ik mijn dochter van 9 jaar kon helpen/begeleiden in haar angst om op schoolkamp te blijven slapen. De reading van Dorien heeft mij nieuwe inzichten gegeven en hierdoor begrijp ik mijn dochter nog beter. Door de erkenning van haar angst en door daar liefdevol mee om te gaan, was er geen angst meer. En heeft mijn meisje 3 dagen en 2 nachten op schoolkamp doorgebracht. Wat een overwinning. Dus ontzettend bedankt lieve Dorien, voor al je wijsheid & inzichten!”
SusanneReading (op afstand)

“Ik heb bij Dorien twee mediumsessies gedaan en beide keren waren heel treffend en to the point! Het klopte precies wat ze allemaal zei. De eerste keer heeft het me enorm gestimuleerd om een belangrijke nieuwe stap te zetten en de tweede keer was een fijne bevestiging die meer rust geeft. Kortom, ik ben heel blij met haar mediamieke gave en weet haar te vinden als ik weer eens met iets zit waar ik graag meer duidelijkheid over wil.”

MirjamReading

“Omgeven door de rustgevende stilte van het bos heb ik een reading mogen ontvangen van Dorien. Had niet echt een specifieke vraag maar zocht naar bevestiging met betrekking tot mijn levenspad. Haar reading was zo treffend en raakte mij diep in mijn hart. Dit was mijn bevestiging. Dit had ik nodig. Het heeft me enorm goed gedaan en het geeft me kracht. Dorien is integer, down to earth met een humoristische inslag. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar. Ik kom graag nog eens bij haar terug! Dankjewel lieve Dorien!”

ChantalReading in het bos

“Voor een nieuwe opdracht wist ik zelf niet zo goed welke keuze ik moest maken. Ik heb toen Dorien ingeschakeld omdat haar website me erg aansprak. Dorien wist verder niets over mijn werk of privésfeer. Dorien stelde mij gelijk op mijn gemak en ik had meteen een goed gevoel over haar werkwijze. Tijdens de sessie heeft zij mij zoveel verteld en de antwoorden gegeven (en meer) waarnaar ik op zoek was. Ik voelde me opgeladen en ging met een smile naar huis.  Ik wil Dorien dan ook van harte aanbevelen. Zij geeft duidelijke  aanwijzingen waar je echt wat mee kan!”

LuciendaReading

Ik heb na de zwangerschap waarin ik zo in mijn lijf zat en het leven kon voelen, niet echt meer contact met de bron van levenskracht in mijn bekken kunnen maken. Niet weer opnieuw zwanger kunnen worden en de afwijzing van mijn vrouwenlijf omdat het niet deed wat het moest doen – mij nog een keer moeder maken – zorgden ervoor dat ik er ook niet meer van kon of mocht genieten.

Dorien kwam op m’n pad en haar helende krachten doen me zo goed. Ze is integer met jouw kwetsbare kant en op een hele zachte maar krachtige manier voelt ze jouw blokkade. Heel subtiel en liefdevol geeft ze je haar energie. Ik kan mijn baarmoeder weer voelen in mijn bekken. Hoe het daar mag rusten en mij haar levensenergie geeft!

Dankjewel voor deze voor mij zo belangrijke heling! Dit stukje van mezelf kan en mag er weer helemaal zijn. Ik voel nog iedere dag de uitwerking van je liefdevolle en krachtige behandeling en hoop dat je met je zachte liefdevolle gave nog veel meer mensen mag helpen!

MaaikeEnergiebehandeling

“Dorien is een fantastisch persoon. Hoe zij gebruik maakt van de natuur, weet te verwoorden wat er speelt en alleen al haar prachtige verschijning doet ervoor zorgen dat je je thuis voelt bij haar.”

Nienke