Stel je eens een wereld voor waarin je helemaal jezelf mag zijn. Waarin je geen enkele moeite hoeft te doen om je anders voor te doen dan je bent. Hoe heerlijk zou dat zijn? Kun je het voelen? Kun je voelen hoe jouw leven verandert als je niet meer zo hard je best hoeft te doen? Als je je niet meer hoeft aan te passen aan de wensen en verlangens van anderen? Als je helemaal jezelf mag zijn en keuzes mag maken die goed zijn voor jou? Ja? Wat houdt je dan nog tegen?

Overvalt jou wel eens het gevoel dat je meer uit het leven kunt halen dan je nu doet? Voel je dat er meer voor je is weggelegd? Leiden je gedachten je af van waar het werkelijk om gaat? Wil jij meer contact met je intuïtie? Kunnen voelen wat goed is voor jou?

Wens je ook een moeiteloos leven voor jezelf, dat je vervult en energie geeft? Waar je elke ochtend vol energie voor uit je bed komt? Maar heb je geen idee waar het fout gaat of waar je dat leven moet zoeken? Laat me je dan op weg helpen.

“Be so completely yourself that everyone around you feel safe to be themselves too”

earthmedicina

Herontdek wie je werkelijk bent

Ik help je kraakhelder te krijgen waar het wringt in je leven en te leren voelen wat je wél wilt. Te (her)ontdekken wie je bent en te kiezen voor jezelf. Het contact te herstellen met jezelf en je innerlijke wijsheid. Om daarna stap voor stap het leven te creëren waar jouw hart een sprongetje van maakt.

Dat doe ik met een vleugje spiritualiteit en een dot humor. Mijn verbinding met ‘boven’ is sterk en mijn intuïtie zet ik tijdens sessies in als mijn krachtigste wapen. Toch noemen cliënten mijn aanpak praktisch, no-nonsense en down to earth. Je kunt altijd rekenen op mijn volle aandacht als ik oordeelloos en met rake vragen en opmerkingen jou liefdevol leidt naar de kern. Naar jouw kern.

Wil je zelf ontdekken of ik jou een stap verder kan helpen op je pad? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking in het bos.

Moeiteloos dichter bij jezelf

In het traject ‘Dichter en dichter bij jezelf’ gaan we samen op pad. We doorlopen daarin grofweg de volgende stappen:

Stap 1: Wat staat je in de weg om het leven te creëren waar je blij van wordt?

Stap 2: Vertragen en voelen wat je werkelijk wilt.

Stap 3: Je voelen steeds meer inzetten in het leven van alledag, waardoor je als vanzelf een leven creëert dat je op het lijf geschreven is.

Je wordt je tijdens dit traject bewuster van jezelf en de wereld om je heen. Daardoor kun je steeds beter voelen waar jij behoefte aan hebt en daar gericht voor kiezen. Dat zorgt dat jouw leven steeds beter aansluit aan jouw wensen en verlangens. Het geeft je een gevoel van vrede, voldoening, vrijheid en geluk.

Dit levert het je op:

  • je voelt wat goed is voor jou en handelt daarnaar
  • je voelt liefde voor jezelf en zet jezelf op de eerste plaats
  • je kunt steeds beter je grenzen aangeven
  • je kunt steeds beter accepteren wat is en genieten van het leven
  • je voelt je meer ontspannen, onder alle omstandigheden
  • je creëert een leven waar je blij van wordt en wat je voldoening geeft!

Bestel je gratis e-book

Voor wie?

Dit traject is geschikt voor jou als je beseft dat jij de enige bent die jouw leven tot een feestje kan maken. Als je voelt dat dit het moment is waarop het roer om mag. Of misschien wel om moet. Als je merkt dat het tijd is om jezelf op de eerste plek te zetten en een leven te creëren wat je vervuld en je voldoening geeft.

Dit traject is geschikt voor jou als je nieuwsgierig bent naar jezelf en je jezelf durft uit te dagen. Als je er klaar voor bent om je jezelf bloot te geven en de diepte in te gaan. Om jezelf te (her)ontdekken met dat ene doel: gelukkig worden.

Voel je een dikke vette JA? Dan ben ik er voor je. Helemaal.

Wat krijg ik precies?

* een persoonlijke intake waarin we jouw wensen en verlangens bespreken

* 8 sessies van 1,5 uur in het Mastbos in Breda

* een persoonlijke reading die je helder laten voelen waar je staat en welke stappen je mag gaan zetten

* een energetische behandeling op afstand die jouw energie weer laten stromen zodat je stappen kunt zetten

Wat moet dat kosten?

Je kunt het traject individueel doorlopen of in een klein groepje van maximaal 4 personen.

Jouw investering voor het traject is 695 euro.

Voor het groepstraject betaal je 495 euro.

Zij gingen je voor:

“Ik vind Doriens aanpak direct en prettig en voelde me al snel vertrouwd om alles met haar te delen. Door haar humor is een sessie nooit saai of voorspelbaar. Dorien heeft me geleerd om mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik hou hierdoor ook meer van mezelf. Op mijn werk heb ik vaak complexe situaties en door een bepaalde afstand te nemen geeft dat mij ontzettend veel rust. Voorheen ging ik alleen maar door en nu kan ik ook eens gewoon niks doen.”

Anton

“Dorien is heel open en puur. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ze heeft mij geleerd om bij mezelf te blijven. Dit doet ze op een relaxte manier, met heldere uitleg en direct toepasbare oefeningen. De sessies in het bos hebben een grote toegevoegde waarde. Dit was waar ik al lang naar op zoek was. Dankjewel Dorien!”

Monique

“Dorien heeft me geholpen rust te vinden, rust in mijn hoofd én in mijn lijf. En daarmee kan ik beter bij mezelf blijven en laat ik me minder mee slepen door alles om me heen. De sessies waren in het bos, een heerlijke en fijne plek om dichtbij jezelf te komen. Haar respect waarmee ze met de deelnemers werkte vond ik heel fijn. Dank Dorien!”

Margriet

“Dorien heeft mij begeleid om te leren gaan met mijn HSP. Dit bleek een schot in de roos. Geen gedoe met denkbeeldige bubbels waar je jezelf in zet, maar heldere duidelijke stappen welke echt werken! #dankbaar”

Pauline

Nog vragen?

Wat bedoel je precies met ‘een sterke verbinding met boven’?

Ik maak gemakkelijk contact met dat wat we niet zien: zowel met mijn innerlijke wijsheid, ofwel intuïtie, als met de wereld die we niet zien (het Universum, God, gidsen, engelen, overleden dierbaren, het maakt niet uit welke naam je eraan geeft). Ik merk vaak dat ik dingen vraag of zeg die ik niet zelf verzin: ze vallen me als het ware in. Spontaan en vaak spot-on. Als ik me bewust afstem, kan ik boodschappen voor je ontvangen die je verder kunnen helpen of steun geven (readings). Ook tijdens de energetische behandelingen (op afstand) ben ik nauw verbonden met ‘boven’. Vaak komen hier ook intuïtieve boodschappen door. Die samenwerking is voor mij helemaal niet spannend of zweverig, maar gewoon vanzelfsprekend.

Waar zijn de sessies?

Ik werk in het Mastbos in Breda (Noord-Brabant). Het adres van waar we vertrekken is Stouwdreef 1, 4836 AK Breda.

Waarom in het bos?

Doordat je in de natuur even echt helemaal los komt van het leven van alledag, kun je er makkelijker van een afstandje naar kijken. Daarnaast merk ik dat ik in de natuur heel makkelijk contact maak met mijn gevoel. Net als mijn cliënten overigens.

Hoe zit het met het weer?

Geloof het of niet, maar de keren waarop ik een sessie af heb gezegd vanwege het weer zijn op één hand te tellen. Meestal is het gewoon droog. Soms regent het of is het koud, maar dat blijkt vaak bij een sessie ook precies te kloppen. Als het echt vreselijk weer is, dan verzetten we de afspraak gewoon. Zonder extra kosten.

Zijn de genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

De prijzen zijn de nettoprijzen. Er komen dus geen extra kosten bovenop.

Worden de sessies en behandelingen van Puur Natuur Coaching door de zorgverzekeraar vergoed?

Helaas niet. Als je in een re-integratietraject zit op je werk, kun je vragen of je werkgever (een gedeelte van) je traject wil betalen. Ik werk ook voor het Activeringshuis (in Breda en Tilburg). Deze trajecten kunnen soms vergoed worden door de gemeente of het UWV in deze regio.