Wie ben jij in essentie?

Voel je dat er meer is? Meer voor jou? Meer JOU? Een ‘jij’ die er in het gewone dagelijkse leven niet uitkomt? Van wie je voelt dat ze diep in je verscholen zit, maar jij geen idee hebt waar je haar kunt opduikelen?

We voelen ons vaak geleefd; alles en iedereen trekt aan ons. En wij vinden dat we ons moeten gedragen zoals van ons wordt verwacht. Als kind al deden we er alles aan om tegemoet te komen aan de wensen van onze ouders, de juf, andere kinderen, de ouders van andere kinderen….

En dat is hard werken! Vooral omdat dat nét niet is je werkelijk bent…

Stel je eens voor dat je al die rollen naast je neer mag leggen. Dat je geen eisen meer stelt aan jezelf, maar gewoon mag zijn wie je bent. Hoe zou jouw leven er dan uitzien?

Voel het maar. Een leven waarin je niet steeds op je tenen hoeft te lopen. Waarin je niet constant hoeft te voelen wat er van je wordt verwacht. En hard moet werken om te bewijzen dat je goed genoeg bent. Maar waarin je gewoon mag zijn wie je bent. En zelf mag kiezen wat goed voelt voor JOU.

Lijkt je dat wat?

Op zaterdag 4 juni ben je van harte welkom op de dagretraite ‘De prachtvrouw die jij bent’. Hierin ga je weer contact maken met de prachtige vrouw die je in essentie bent. We gaan haar ontmoeten in de natuur en in onze creatiekracht.

Op een fijne, ontspannen manier ga je voelen wie je werkelijk bent. Onder al die rollen die je jezelf hebt aangeleerd. En onder al die laagjes bescherming die je in je leven hebt opgebouwd.

Het wordt een dag waarop je in jezelf duikt, een laagje dieper. We gaan vertragen, onszelf ruimte geven, onderzoeken, ontspannen, spelen en voelen. En ondertussen worden we vertroeteld op een prachtige locatie.

Ik weet zeker dat je het heerlijk gaat vinden.

Over de dagretraite ‘De prachtvrouw die jij bent’:

Op zaterdag 4 juni 2022 ben je te gast in Loon op Zand, in een heerlijke locatie pal aan de bosrand van de Loonse en Drunense Duinen.
We starten om 10.00 uur. Het programma eindigt om 17.00 uur.
Je wordt vertroeteld met een heerlijke lunch, onbeperkt thee en koffie en gezonde tussendoortjes.
We gaan aan de slag met natuurcoaching, lichaamswerk, onze creativiteit en een vleugje spiritualiteit.
Jouw investering voor deze dag is 197 euro (incl btw).
Ben jij een vrouw die het zichzelf wil verkennen op een ontspannen manier? Dan is deze dag voor jou!

Dit is jouw dag.
Jouw dag om je even terug te trekken.
Om even alleen maar aandacht te hebben voor jezelf.

Dit is jouw dag.
Om een laagje dieper te gaan en weer contact te maken met wie je in je diepte wezen bent.
Met die mooie, krachtige parel die in je huist.

Ik neem je mee. De natuur in.
Terug naar de basis. Jouw basis.
En ik laat je zien hoe geweldig je bent.

Ik help je weer contact te maken met die vrouw.
Op een fijne, ontspannen manier.
Zodat je met een vernieuwde, positieve kijk op jezelf weer terug de wereld in stapt.

Dit is een dag voor jou. Helemaal voor jou alleen.
Ik gun het jou.
Gun jij het jezelf ook?

illustratie vliegende kraanvogel zwart wit

Even voorstellen…

Ik ben Dorien Bastiaans en ik woon in Breda met mijn man en onze twee puberzoons. Ik neem mijn cliënten mee het bos in om hen weer contact te laten maken met hun authentieke zelf, zodat hun leven een stuk leuker en meer vervullend wordt. Daarvoor maak ik gebruik van de natuur en mijn goed ontwikkelde zesde zintuig.

Een boswandeling met mij is niet zo maar een boswandeling.

 • Het is vertragen, voelen, verkennen, ontdekken, je laten verwonderen, je openstellen, de diepte in.

 • Het is de natuur haar werk laten doen. Door haar jou te laten spiegelen.

 • Het is toevalligheden en symbolen vertalen naar wat klopt voor jou.

 • Het is jezelf en de wereld om je heen (en daarbuiten) leren zien in een nieuw perspectief.

 • Het is contact maken met jezelf, de natuur en de wijsheid van het universum (als je dat wilt).

Na de dagretraite ‘Een laagje dieper’:

 • Weet je hoe je de natuur kunt gebruiken om te ontdekken wat er speelt in jou, zodat je altijd en overal antwoorden op je vragen kunt vinden.

 • Heb je de tools om ook in het dagelijkse leven contact te maken met de diepere laag in jezelf, zodat je voelt wat werkelijk goed voor jou is en daarvoor kunt kiezen.

 • Ben je helemaal tot rust gekomen en ga je opgeladen en een stuk lichter weer naar huis. Met een heldere visie op wat je werkelijk wilt in het leven.

 • Zie en voel je weer wat een fantastische vrouw jij bent!

 • Zie jij jouw kwaliteiten weer helder en weet je hoe je ze kunt inzetten in het dagelijks leven, waardoor je leven meer moeiteloos én leuker wordt.

 • Ben je weer in contact met jouw prachtige kern en voel je jouw waarde als mens meer.

 • Voel jij weer liefde voor jezelf en kun je van daaruit meer gaan kiezen voor wat JIJ wilt!

Anderen over mij

Olga: “Dorien heeft een prachtige combinatie van eigenschappen en vaardigheden: aan de ene kant is zij heel nuchter en staat zij met beide benen op de grond, aan de andere kant kan ze precies voelen wat je als klant ervaart en nodig hebt. Ze lijkt een perfecte manier gevonden te hebben om je te helpen je eigen kern te vinden door middel van mooie wandelingen in het betoverende Mastbos, goede gesprekken, maar ook stilte en meditatie… En zo heeft zij mij geholpen om op eigen kracht in een paar maanden uit een burn-out te komen. Ik ben dankbaar dat ik Dorien ontmoet heb. ”

Chantal: “Dorien is heel goed in het naar boven halen van informatie en wijsheid die al in je diepste kern aanwezig is. De omgeving van het bos heeft een positieve bijdrage geleverd aan het hele proces en deed ook uitstekend dienst als metafoor, wat verrassende inzichten met zich meebracht. Dorien heeft me echt geholpen om een aantal zaken helder te krijgen waardoor ik een enorme stap voorwaarts heb kunnen maken en ze doet dit zo vanuit haar hart! Ik ben dankbaar dat ik dit samen met haar heb kunnen doen en gun dit iedereen!”

Emilie: “Het voelde voor mij altijd heel fijn, gewoon het bos in met Dorien en praten over wat dan ook. Alleen het wandelen was al een stukje tijd voor mezelf, voet voor voet neerzetten in die omgeving was al heel goed. Altijd was het mooi op een diepe manier. Ik kijk terug op een heel prettig en waardevol traject waarin ik allerlei dingen heb meegekregen om verder te groeien”

Vragen en antwoorden

Ben je een man en zou je graag ook deelnemen aan deze dagretraite? Stuur me dan even een berichtje, dan kijk ik wat ik voor je kan doen!

Regen is voor mij geen reden om de dag te cancellen. Enkel bij storm of ander extreem weer kiezen we een andere datum.

Kun je niet deze data, maar ben je wel geïnteresseerd? Laat het me dan even weten. Dan hou ik je op de hoogte van eventuele volgende data.

Ik ben momenteel op zoek naar een locatie centraal in Nederland, om ook van daaruit dagretraites te verzorgen. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, stuur me dan een berichtje. Dan hou ik je op de hoogte! Heb je een tip voor een sfeervolle locatie in het bos of tegen de bosrand? Ik hoor hem graag!

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de locatie.

Heb je speciale wensen wat voeding betreft? Laat het me even weten, dan houden we daar rekening mee!