Oefening: contact maken met je intuïtie

Fijn dat je contact wilt maken met je intuïtie!

In het filmpje hieronder leg ik je de oefening ‘Je lichaam als pendel’ stap voor stap uit.

Klik op de link en laat je verrassen!

Je lichaam als pendel in stappen

Hieronder lees je de stappen van de oefening nogmaals:

Ga staan met je benen een stukje uit elkaar, je voeten op heupbreedte.
Zorg dat je knieën licht gebogen zijn en kruis je armen voor je borst.
Stel jezelf nu een vraag waarop het antwoord ja is. Bijvoorbeeld: ‘Ben ik een vrouw?’ Of: ‘Woon ik in Nederland?’
Voel nu goed wat er in je lichaam gebeurt. Misschien merk je dat je lichaam van binnenuit wil bewegen. Dat het naar voren gaat hellen, of naar links of rechts. Dit is het ja-antwoord van je lichaam.
Stel jezelf nu een vraag waarop het antwoord nee is. Waarschijnlijk voel je nu je lichaam de tegenovergestelde beweging maken. Dan is dit dus het nee-antwoord van je lichaam.
Oefen dit eerst met vragen waarop je het antwoord zeker weet. Als je de antwoorden van je lichaam duidelijk voelt, kun je overgaan naar vragen waarvan je het antwoord niet weet. Bijvoorbeeld: ‘Past deze man bij mij?’ Of: ‘Is dit een baan waar ik gelukkig in word?
Op deze manier kun je bij alle vragen die je hebt de innerlijke wijsheid van je
lichaam gebruiken.

Smaakt dit naar meer? Wil je leren hoe je makkelijker contact maakt met je innerlijke wijsheid? Zodat je steeds beter voelt hoe je jouw leven kunt afstemmen op wat jij werkelijk wilt?

Dan heb ik een geweldig aanbod voor je!

Even voorstellen…

Ik ben Dorien Bastiaans. Ik woon in Breda en neem mijn cliënten mee het bos in om hen weer contact te laten maken met hun authentieke zelf. Dat doe ik onder andere door de cliënt weer vertrouwd te maken met voelen. Het voelen van je lichaam en wat daarin gebeurt.

Ons lichaam geeft ons namelijk constant informatie. Over wat goed is voor ons en wat niet. We hoeven daar alleen maar contact mee te maken. Het weer te gaan horen en ernaar handelen. Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Het is een kwestie van oefenen.

Wil je meer informatie of ontdekken wat ik jou te bieden heb? Boek dan een gratis sessie met me in via Zoom of de telefoon. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Anderen over mij

Els: “Met haar intuïtie, gevoeligheid en waarneming komt Dorien daar waar velen niet komen.”

Rachel: “Dorien kan zo tot de kern komen en helder en duidelijk communiceren. Puurheid, helderheid, inzicht geven, en liefdevol confronteren zijn dingen die ik voel als ik in haar nabijheid ben.”

Judith: “Dorien is heel diep verbonden met haar diepe innerlijke wijsheid. Haar gevoeligheid, helderheid, oprechtheid en eerlijkheid zijn haar kracht.”