Een persoonlijke boodschap voor jou!

Welke bloem trekt direct jouw aandacht?

Kies jouw bloem en kijk hieronder welke boodschap erachter verscholen gaat.

Ik vind het superleuk om te horen wat jouw boodschap met je doet. Laat je het me weten?

LAAT JE GAAN IN DE FLOW VAN HET LEVEN

Als je deze bloem hebt uitgekozen, dan staat jou een glorieuze toekomst te wachten. Als of je heel uitgebalanceerd bent, heel erg je balans hebt gevonden en daarin ook jouw kleur hebt gevonden en daar nu ook heel stevig instaat.

Dus eigenlijk zou je bijna denken dat er niets meer fout zou kunnen gaan.

Het enige wat we als tip zouden willen meegeven, is dat het leven ook heel veel mooie dingen te bieden heeft in verassing en spontaniteit. Dus kijk of je iets minder strikt jouw plan kunt volgen en of je ook af en toe je helemaal kunt laten gaan in de flow van het leven.

Geniet ervan.

LAAT DE CONTROLE EENS LOS

Deze bloem laat je zien dat jij een heel betrokken persoon bent. En dat je als het ware jouw ’tentakels’ overal naar uitgestrekt hebt. Naar je ouders, je kinderen, op je werk, op school, je opleiding, in contact met anderen, of wat dan ook.

Het geeft ook een soort van willen controleren; dat je overal bij betrokken wilt zijn en niets los kunt laten. En zoals je ziet, zorgt het ervoor dat je wat minder ‘stevig’ bent. Jouw tentakels zijn heel stevig, maar jouw basis – waar het om draait: JIJ – dat is wat ieltjes. Je tentakels zijn bijna steviger dan jouw basis, jouw werkelijke IK.

Ons advies aan jou is dan ook om af en toe te voelen of die hang naar anderen jou werkelijk voedt. En of je misschien af en toe de controle los durft te laten. Om te kunnen ontvangen wat voor jou bedoeld is.

Dus kijk of je het wat meer op je af kunt laten komen, je kunt overgeven aan dat wat er is, in plaats van steeds om je heen te grijpen om te proberen te controleren hoe jouw leven eruit mag zien. Kijk eens hoe dat werkt voor jou. Zie het maar als een experiment.

GEEF OOK AAN JEZELF

Je bent geneigd om jezelf weg te geven. Je vindt heerlijk om er voor andere te zijn, om voor ze te zorgen, te helpen als ze hulp nodig hebben, of het even zelf niet lijken te kunnen. Maar daar zit een ‘maar’ aan.

Het lijkt misschien alsof ze het zelf niet kunnen, maar ze kunnen het wel! Het is goed voor hen om te ook zelf te proberen. Dus kijk even of je een stapje terug kunt doen en de ander de ruimte kunt geven om zelf het probleem op te lossen óf om jou om hulp te vragen.

Dat zorgt er dan ook voor dat jij je meer kunt richten op jezelf en aan wat jij zelf nodig hebt om jezelf te voeden en om er voor jezelf te zijn.

JE BENT EEN VOORGANGER

als je deze foto hebt gekozen, dan ben je heel erg goed in staat om andere mensen mee te nemen in jouw positiviteit, jouw enthousiasme. Het lijkt wel of dat een soort van jouw zielsmissie voor je is, een opdracht die je hebt meekregen vanuit je ziel – om als een soort van shining star een licht voor mensen om je heen te kunnen dienen. 

Je bent een soort van voorganger met een trekkersrol voor de mensen die je tegenkomt op je pad. Dat is niet voor niks: zij komen jou tegen omdat ze jou nodig hebben. Het kost je wel moeite, want het zijn er heel veel. Er komen heel veel mensen op je pad die wat van jouw positiviteit mogen leren. Maar het is jouw pad dus misschien ben je je er zelf niet eens zo van bewust.

BLIJF VOORAL GENIETEN

Jij kunt de kleinste dingen oppikken. Jij bent zo gevoelig dat je tentakels hebt waar anderen die niet hebben. En daardoor kun je ook heel veel oppikken van alle mooie dingen die er zijn. Maar je ziet ook dat het je kwetsbaar maakt, al die antennes naar de wereld om je heen. Dat maakt best kwetsbaar. Maar dat is oké.

Probeer of je je af en toe kunt afsluiten als de prikkels om je heen je te veel worden. Maar probeer vooral ontzettend te genieten van al die mooie dingen dingen in het leven. Van die kleinste dingetjes waar je zo intens gelukkig van kan worden. Blijf dat gewoon doen.

TEGENSLAG IS OOK OKÉ

Deze bloem geeft aan dat je een heel passievol persoon bent met heel veel liefde en geluk in jouw leven ervaart. Je hebt heel veel plezier in je leven en mensen sluiten graag bij je aan. Je leeft het ten volle en je laaft je aan alles wat het leven jou te bieden heeft. En dat is prachtig.

Wat we jou mee willen geven is dit: ook al zit het wel eens tegen in je leven, dat is ook oké. Je ziet er nu prachtig uit; het is één en al zonneschijn, maar natuurlijk heeft elk leven ook zijn keerzijden. Gelukkig sta jij zo positief in het leven, dat je die die tegenslagen kunt opvangen. Daar kun je op vertrouwen.

KRACHTIG IN JE PUURHEID

Je bent de puurheid zelve. Jij hoeft jezelf niet groter te maken om te kunnen stralen. Jij bent gewoon wie je bent in je eenvoud en bescheidenheid. En juist dat is het wat de mensen zo aantrekt in jou.

Je zult merken dat mensen bij jou komen uit een bepaalde nieuwsgierigheid naar wat er nou eigenlijk allemaal in dat hele kleine pakketje verscholen zit. En voor de rest heb jij het gevoel: this is it. Je doet er ook niet moeilijk over. Je bent gewoon heel puur en krachtig in je puurheid.

Misschien voel je jezelf wel eens overlooked; dan mensen over je heen kijken of je niet eens lijken op te merken. Maar de juiste mensen die merken jou wel degelijk op, want je bent een prachtig, puur wezen en eigenlijk een voorbeeld voor velen.