Zijn wie je werkelijk bent

In de maatschappij waarin wij leven is het een uitdaging om de dingen te doen zoals ze goed voelen voor jou. We moeten van alles, het liefst vandaag nog. De druk is hoog, van buitenaf, maar ook wijzelf leggen de lat vaak hoog.

Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt? Heb je het idee dat je soms niet eens meer weet wat je zelf eigenlijk wilt?

Laat mij je dan helpen jezelf weer te herontdekken. Zodat jij het leven kunt gaan leven op de manier die jou werkelijk past.

Anton: “Dorien heeft me geleerd om mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik hou hierdoor ook meer van mezelf.”

Monique: “Dorien is betrouwbaar, toegankelijk, no-nonsense, puur, integer, gedegen. Ze heeft me leren voelen wat ík wil.”

Karin: “Dorien zet mensen echt aan om te gaan voelen, hoe moeilijk het ook is. Voorheen moest ik heel veel van mijzelf. Dat heeft Dorien me op een hele goede manier afgeleerd.”

“And into the woods I go…
To loose my mind and find my soul”
      John Muir

Coachtraject ‘Just be You’

Over het traject

In het coachtraject ‘Just be You’ duik jij diep in jezelf. Op ontdekkingstocht naar jouw ware ik. Naar jouw diepste wensen en verlangens en de manieren om die waar te maken. Dit is wat je krijgt:

Extra lange individuele coachingssessies in het Mastbos in Breda, waarin de nadruk ligt op voelen en ervaren. (En die vooral heel ontspannen zijn.)
Alle aandacht en tijd voor jou: we zijn samen elke sessie 2 uur op pad.
Je leert VOELEN wat er leeft in jou, waardoor de mallenmolen van gedachten in je hoofd minder hard hoeft te werken en jij je steeds meer ontspannen voelt. Oók op stressvolle momenten.
Je leert zien wat de natuur je vertelt over jou en je proces, waardoor je altijd een extra bron van informatie tot je beschikking hebt. Oók later tijdens je eigen wandelingen.
Mijn 6e zintuig staat tijdens onze sessies constant aan, waardoor het je helderder dan ooit wordt waar je obstakels zitten, wat je diepste verlangens zijn en welke stappen je kunt zetten om die waar te maken.

Investering:

Ik werk graag op maat en kijk dus gedurende het traject met jou samen wat er nodig is. Sommige mensen zijn al heel erg geholpen met 3 sessies, anderen met 6 en anderen maken eens in de 2 maanden een keer een afspraak met me.

Elke losse sessie kost 97 euro. Daarvoor gaan we 2 uur het bos in. (Let op: deze prijs gaat in 2024 omhoog.)

Ik werk intuïtief en voel ter plekke wat er nodig is. In overleg met jou natuurlijk. Daarom is elke sessie uniek en precies toegespitst op wat jij nodig hebt op dat moment.

Na het traject ‘Just be You’

  • Ken jij jezelf veel beter: je voelt heel helder wie je bent en wat je wilt.

  • Kun jij zelf contact maken met je innerlijke wijsheid, die je gaat helpen voelen wat goed is voor jou. Wég met het eindeloze getwijfel!

  • Voel jij jouw werkelijke behoeften op elk moment van de dag en durf jij voor jezelf te kiezen, zodat je leven steeds rijker voelt en je vervulling geeft.

  • Maak je steeds makkelijker contact met jouw intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor je minder afhankelijk wordt van enkel je verstand.

  • Ben je meer ontspannen en voel je je krachtiger en zelfverzekerder dan ooit.

  • Is jouw gevoeligheid niet langer ‘lastig’, maar kun je het inzetten als een bron van kracht.

  • Voel je dat er meer is tussen hemel en aarde en kun je hiervan gebruik maken. Je ervaart dat spiritualiteit helemaal niet eng of spannend is, maar je juist vertrouwen geeft en het gevoel dat je er niet alleen voor staat.

  • Maak je makkelijker oprechte verbinding met een ander, waardoor je relaties met anderen zich verdiepen.

Emily: “Het voelde voor mij altijd heel fijn, gewoon het bos in met Dorien en praten over wat dan ook. Alleen het wandelen was al een stukje tijd voor mezelf, voet voor voet neerzetten in die omgeving was al heel goed. Altijd was het mooi op een diepe manier. Ik kijk terug op een heel prettig en waardevol coachtraject waarin ik allerlei dingen heb meegekregen om verder te groeien.”

Chantal: “Dorien is heel goed in het naar boven halen van informatie en wijsheid die al in je diepste kern aanwezig is. De omgeving van het bos heeft een positieve bijdrage geleverd aan het hele proces en deed ook uitstekend dienst als metafoor, wat verrassende inzichten met zich meebracht. Dorien heeft me als natuurcoach echt geholpen om een aantal zaken helder te krijgen waardoor ik een enorme stap voorwaarts heb kunnen maken en ze doet dit zo vanuit haar hart! Ik ben dankbaar dat ik dit samen met haar heb kunnen doen en gun dit iedereen!”

Olga: “Dorien heeft een prachtige combinatie van eigenschappen en vaardigheden: aan de ene kant is zij heel nuchter en staat zij met beide benen op de grond, aan de andere kant kan ze precies voelen wat je als klant ervaart en nodig hebt. Ze lijkt een perfecte manier gevonden te hebben om je te helpen je eigen kern te vinden door middel van mooie wandelingen in het betoverende Mastbos, goede gesprekken, maar ook stilte en meditatie… En zo heeft zij mij geholpen om op eigen kracht in een paar maanden uit een burn-out te komen. Ik ben dankbaar dat ik Dorien ontmoet heb. ”

Ben jij bereid om:
* in een veilige setting stap voor stap te ontdekken wat zich tot nu toe verscholen houdt voor jou?
* diep in jezelf te duiken en je buiten de gebaande paden te begeven?
* te ontdekken hoe een dotje spiritualiteit jouw leven kan verrijken?

Ik neem je in het coachtraject ‘Just be You’ mee op jouw pad. Stap voor stap. Op weg naar een leven waar je U tegen zegt. Een leven vol van waarde en vervulling. Waarin je je werkelijk gelukkig voelt.

Coachtraject

Vragen & Antwoorden

Vooralsnog coach ik enkel in Breda. Als je van verder weg moet komen, kunnen we jouw sessies aanpassen. Bijvoorbeeld in plaats van 6 losse sessies vier wat langere. We komen samen vast tot een goede oplossing voor jou!

Gemiddeld zit tussen sessies 2 of 3 weken tijd. We prikken aan het einde van een sessie steeds samen een nieuwe datum en tijdstip.

In principe maak ik geen afspraken voor 1 op 1 sessies in het weekend. Mochten er zwaarwegende redenen zijn waarom jij alleen in het weekend kunt, laat het me dan even weten. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Ja hoor, geen enkel probleem! We plannen jouw sessies in op een manier die goed voelt voor ons allebei. Het is niet erg als er een keer een iets langere tijd tussen twee sessies zit.

Mijn coachingssessies zijn altijd in de natuur. Energetische sessies zijn binnen en kunnen ook op afstand; dan ontvang jij deze gewoon bij je thuis, terwijl ik bij mij thuis met je werk. Intuïtieve boodschappen kunnen ook telefonisch of via beeldbellen.

Nee hoor, we zijn ongeveer 2 uur in het bos, maar werken veelal op 1 locatie. Soms lopen we daarvoor een paar kilometer, een andere keer komen we niet verder dan een paar 100 meter in het bos. 😉

Ik ga altijd op pad, mits het echt onverantwoord is. Als het stormt buiten, of er sprake is van hevige sneeuwval of gladheid, dan verzetten we de afspraak gewoon. Regen is voor mij geen reden voor het cancelen van een afspraak. Sterker nog: je zult zien dat de weersomstandigheden eigenlijk altijd een functie hebben in de sessie.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de plek waar we afspreken. (Stouwdreef 1, te Breda)

Het Mastbos is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is die aan de Willem van Oranjelaan (bus 6 richting Meerseldreef). Van daaruit loop je in een kwartiertje het bos in.

Ik ben aardig bekend in het Mastbos en ken de rustigere plekjes waar we wat privacy hebben. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat er mensen voorbij komen, maar je zult ervaren dat dat minder storend is dan je nu denkt. Hoe vaker we samen op pad gaan, hoe beter jij je leert focussen op jezelf en hoe minder jij je laat afleiden door alles om je heen.