Contact maken met je intuïtie

We leven in een maatschappij waarin de ratio met stip op nummer 1 staat. Alles lijkt pas waar als het wetenschappelijk bewezen is. En beslissingen nemen we door voor- en nadelen tegen elkaar weg te strepen.

En dat is jammer, want we vergeten daarmee een heel belangrijke bron van informatie: onze innerlijke wijsheid, ofwel intuïtie. Terwijl dat ons heel veel kan brengen!

Onze ratio kan moeilijk beslissingen nemen over zaken die ons gevoel aangaan. Neem bijvoorbeeld de liefde: ons verstand kan vertellen of jij en de ander eenzelfde achtergrond, opleiding, interesses en toekomstplannen hebben. Maar het is ons gevoel wat ons kan vertellen of er sprake is van liefde.

Kun je je voorstellen hoe handig het zou zijn als je – naast je goed ontwikkelde brein – ook jouw intuïtie in zouden zetten in je dagelijks leven?

Contact maken met onze gutfeeling is niet moeilijk. We zijn er allemaal mee geboren en hebben het allemaal in ons. Je moet alleen even weten hoe je dat doet. En daar kan ik je bij helpen.

De oefening ‘Je lichaam als pendel’ is de meest praktische en simpele en effectieve oefening die ik ken om direct in je lijf contact te maken met je innerlijk weten. En hoe vaker je oefent, hoe makkelijker het wordt!

De oefening ‘Je lichaam als pendel’:

  • geeft je toegang tot een extra bron van – zeer betrouwbare – informatie.

  • is een praktische tool die je altijd en overal kunt inzetten, zelfs in de rij voor de kassa als je wilt.

  • helpt je in een nog geen vier minuten voelbaar contact maken met de wijsheid van je lichaam.

  • vergemakkelijkt het maken van keuzes van vraagstukken waar je nu misschien wel weken mee rondloopt, zoals op het gebied van werk, wonen en de liefde.

  • vermindert zo je piekergedrag aanzienlijk.

  • gaat je gegarandeerd verrassen!

Wil je ervaren hoe het is om werkelijk te voelen wat je lichaam je vertelt? Laat dan je gegevens achter in het formulier hieronder en je ontvangt direct de link naar de oefening.

Anderen over mij

Karin: “Dorien heeft een hele natuurlijke manier van coaching. Ze zet mensen echt aan om te gaan voelen, hoe moeilijk het ook is.”

Saskia: “Dorien werkt heel natuurlijk en compleet, gericht op hoofd, lichaam en ziel. Ze heeft me geholpen dichter bij mezelf te komen. Uit mijn hoofd naar meer voelen en rust.”

Els: “Met haar intuïtie, gevoeligheid en waarneming komt Dorien daar waar velen niet komen.”